Kit Harington en Rose Leslie verwelkomen eerste kindje - Actueel Cinema

   - 

Acteurskoppel Kit Harington en Rose Leslie, beiden 34 jaar oud en bekend van de succesvolle reeks 'Game of Thrones', zijn voor het eerst ouders geworden. "Ze hebben een jongetje gekregen en zijn heel erg gelukkig", meldt de woordvoerder van Harington aan Us Magazine en Etonline.com.

De krant New York Post heeft het koppel met kersverse baby gisteren in Londen gefotografeerd, hun zoontje zat in een draagzak. De geboortedatum van het kind en zijn naam is nog niet bekendgemaakt. Het Britse koppel maakte het nieuws over de zwangerschap in september 2020 bekend. Ze leerden elkaar in 2012 kennen tijdens de opnames van 'Game of Thrones', waar ze de rol van elkaars geliefden vertolken. (Belga / Belga)

© lev radin / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: