Maandag uitsluitsel over rechtszaak Johnny Depp vs. The Sun - Actueel Cinema

   - 

Volgende week krijgt acteur Johnny Depp (57) te horen of hij een rechtzetting en schadevergoeding van de Britse krant The Sun krijgt. Een Londense rechter zal maandag eindelijk uitspraak doen in de rechtszaak die hij aanspande, dat meldt HLN.be. 

In juli werd de rechtszaak volop gevoerd, in totaal duurde het zo'n drie weken. Depp spande de rechtszaak aan om een artikel uit 2018 waarin The Sun hem afschilderde als een 'vrouwenmishandelaar' na beschuldigingen van zijn ex-vrouw Amber Heard (34). De acteur vond de claim onwaar en wil een rectificatie en schadevergoeding. Ook het huwelijk van het koppel kwam vaak aan bod. Zowel Depp als Heard beschuldigen elkaar van mishandeling en ontkennen eigen daden. Bovendien bleek uit anekdotes en foto's dat Depp kampte met een zware alcohol- en drugsverslaving. Het is dus afwachten naar het finale oordeel van de rechter. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: