Amanda Seyfried en man Thomas Sadoski verwelkomen tweede kindje - Actueel Cinema

   - 

Actrice Amanda Seyfried en haar man Thomas Sadoki hebben samen hun tweede kind verwelkomd. Het nieuws komt als een grote verrassing voor de fans. 

De 34-jarige 'Mamma Mia'-ster is bevallen van een jongetje, maar had niet onthuld dat ze zwanger was. Zij en haar man Thomas Sadoki hebben samen al een driejarige dochter Nina. Het paar kondigde de geboorte aan via de sociale media van twee goede doelen die ze steunen, het International Network for Aid, Relief and Assistance en War Child USA. Naast een schattig beeld van hun pasgeborene, deelden ze een statement met de organisaties.

Op de pagina van War Child USA's was te lezen: "We zijn zo blij om samen met INARA aan te kondigen dat onze ambassadeurs Amanda Seyfried en Thomas Sadoski hun tweede kind in deze wereld hebben verwelkomd." Amanda en Thomas voegden eraan toe: "Sinds de geboorte van onze dochter 3 jaar geleden is onze inzet voor de onschuldige kinderen die zo wreed zijn getroffen door conflict en oorlog een drijvende kracht in ons leven geweest. Met de geboorte van onze zoon is het werk van INARA en War Child onze Noordster geworden." Amanda en Thomas trouwden in 2017, net voor de geboorte van Nina. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...
Mamma Mia !

Mamma Mia !

Musical  Regie: Phyllida Lloyd Met: Meryl Streep & Pierce Brosnan Donna (Meryl Streep) woont met haar dochter Sophie op een klein Grieks eiland. In het dagboek van haar moeder ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Sky, maar wie van de drie vaders moet haar nu op deze belangrijke dag weggeven?

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: