Coronavirus: update over het uitstel van grote filmreleases - Actueel Cinema

   - 

De filmsector wordt, net als de evenementsector, sterk beïnvloed door de maatregelen van de overheid ter bestrijding van het coronavirus. Zozeer zelfs dat Hollywood de release van grote kaskrakers uitstelt (soms zelfs meerdere malen). Cinenews maakt de balans op.
 

Tenet 
De veelbelovende nieuwe film van Christopher Nolan zou, na een aantal keren uitgesteld te zijn, op 26 augustus moeten uitgebracht worden. 

Candyman
De gelijknamige remake zal de horrorfilmfans op 7 oktober heel tevreden stellen. 

James Bond No Time To Die 
Terwijl de film gepland was voor maart, zal deze 25e James Bond-film nu op 11 november 2020 worden uitgebracht. 

Top Gun : Maverick
De fans van het eerste uur zullen iets langer moeten wachten. Terwijl de release oorspronkelijk gepland was voor juli, zal de film nu op 23 december 2020 verschijnen. 

Peter Rabbit 2
In eerste instantie en logischerwijs was deze gepland voor de paasvakantie. Maar Peter Rabbit de kleintjes (en de groten) op 27 januari 2021 sowieso ook heel blij maken. 

De volgende Disney-producties (Mulan, Star Wars en Avatar) zullen ook worden uitgesteld, maar de releasedata werden nog niet bevestigd. 

 

 Meningen

 Meer info over de films

Mulan

Mulan

 Regie: Niki CaroMet: Jet Li, Yifei Liu, Donnie YenMulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man. Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: