Coronavirus: update over het uitstel van grote filmreleases - Actueel Cinema

    
Actueel
Coronavirus: update over het uitstel van grote filmreleases

De filmsector wordt, net als de evenementsector, sterk beïnvloed door de maatregelen van de overheid ter bestrijding van het coronavirus. Zozeer zelfs dat Hollywood de release van grote kaskrakers uitstelt (soms zelfs meerdere malen). Cinenews maakt de balans op.
 

Tenet 
De veelbelovende nieuwe film van Christopher Nolan zou, na een aantal keren uitgesteld te zijn, op 26 augustus moeten uitgebracht worden. 

Candyman
De gelijknamige remake zal de horrorfilmfans op 7 oktober heel tevreden stellen. 

James Bond No Time To Die 
Terwijl de film gepland was voor maart, zal deze 25e James Bond-film nu op 11 november 2020 worden uitgebracht. 

Top Gun : Maverick
De fans van het eerste uur zullen iets langer moeten wachten. Terwijl de release oorspronkelijk gepland was voor juli, zal de film nu op 23 december 2020 verschijnen. 

Peter Rabbit 2
In eerste instantie en logischerwijs was deze gepland voor de paasvakantie. Maar Peter Rabbit de kleintjes (en de groten) op 27 januari 2021 sowieso ook heel blij maken. 

De volgende Disney-producties (Mulan, Star Wars en Avatar) zullen ook worden uitgesteld, maar de releasedata werden nog niet bevestigd. 

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...
Acteur Reni Santoni overleden - Actueel

Acteur Reni Santoni overleden

Televisiekijkers kennen hem van tientallen Amerikaanse series: acteur Reni Santoni is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn vriendin Tracy Newman aan het magazine People en The Hollywood Reporter gezegd.
George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen - Actueel

George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen

Vorig jaar heeft auteur George R.R. Martin beloofd dat hij eind juli 2020 zijn nieuwste boek 'The Winds of Winter' zou hebben afgewerkt. Dat boek is het langverwachte zesde deel in zijn geroemde boekenreeks 'A Song of Ice and Fire', waarop de blockbusterreeks 'Game Of Thrones' is gebaseerd. Nu het... Verder lezen...
Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards - Actueel

Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards

De serie 'Chernobyl' is vrijdag als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Britse BAFTA Television Awards. Het programma won prijzen in meerdere categorieën, waaronder die van Beste miniserie.