Sienna Miller doet vreemde bekentenis over haar ex-vriend Jude Law - Actueel Cinema

    
Actueel
Sienna Miller doet vreemde bekentenis over haar ex-vriend Jude Law

De Britse actrice Sienna Miller heeft toegegeven dat ze nog vaak droomt over Jude Law. Ze was in het verleden zeven jaar samen met hem tot hij haar bedroog. 

Sienna Miller heeft in een interview meegegeven dat ze vaak vreemde dromen heeft over haar ex Jude Law (47). De 38-jarige actrice, die momenteel te zien is in de actiethriller '21 Bridges', was van 2003 tot 2006 en van 2009 tot 2011 samen met de acteur uit onder meer 'Closer' en 'The Holiday'. "We hadden een heel speciale relatie, Jude en ik. Ik droom nog geregeld van Jude. Romantische dromen, ja. Soms zelfs méér dan dat. Als ik dan wakker word en besef dat het maar een droom was, voel ik soms teleurstelling. Maar dat zal wel bij veel vrouwen het geval zijn, zeker? Jude is een heel knappe man. Hij behoort tot het verleden. Wij kunnen nooit nog een koppel zijn. We zijn gewoon niet voor mekaar gemaakt", lezen we in TV Familie.

Sienna zette een punt achter hun relatie toen ze ontdekte dat Jude haar had bedrogen met de nanny van de kinderen uit z'n huwelijk met actrice Sadie Frost. De knappe actrice heeft een dochter, Marlowe (7), met acteur Tom Sturridge. De twee vormden een koppel tussen 2011 en 2015. Momenteel is Sienna vrijgezel. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who' - Actueel

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who'

Jodie Whittaker heeft bevestigd dat ze ook volgend seizoen te zien zal zijn als protagoniste in 'Doctor Who'. Dat deed de Britse actrice in een interview met Entertainment Weekly. Het wordt het derde seizoen waarin Whittaker de tijdreizende Time Lord speelt in de iconische BBC-reeks.
George Clooney vreest in een rolstoel te belanden - Actueel

"George Clooney vreest in een rolstoel te belanden"

Het gaat niet goed met George Clooney. Zijn rugproblemen zijn zo ernstig dat hij vreest voor altijd in een rolstoel te belanden. "George is doodsbang om afhankelijk te worden van wie dan ook", klinkt het bij een vriend van de 58-jarige steracteur in magazine Primo.
Monty Python-ster Terry Jones is overleden - Actueel

Monty Python-ster Terry Jones is overleden

Terry Jones, een van de leden van de Britse comedygroep Monty Python, is overleden op 77-jarige leeftijd. Dat hebben zijn manager en zijn familie gemeld. Bij Jones werd in 2016 dementie vastgesteld.
Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.