Sienna Miller doet vreemde bekentenis over haar ex-vriend Jude Law - Actueel Cinema

    
Actueel
Sienna Miller doet vreemde bekentenis over haar ex-vriend Jude Law

De Britse actrice Sienna Miller heeft toegegeven dat ze nog vaak droomt over Jude Law. Ze was in het verleden zeven jaar samen met hem tot hij haar bedroog. 

Sienna Miller heeft in een interview meegegeven dat ze vaak vreemde dromen heeft over haar ex Jude Law (47). De 38-jarige actrice, die momenteel te zien is in de actiethriller '21 Bridges', was van 2003 tot 2006 en van 2009 tot 2011 samen met de acteur uit onder meer 'Closer' en 'The Holiday'. "We hadden een heel speciale relatie, Jude en ik. Ik droom nog geregeld van Jude. Romantische dromen, ja. Soms zelfs méér dan dat. Als ik dan wakker word en besef dat het maar een droom was, voel ik soms teleurstelling. Maar dat zal wel bij veel vrouwen het geval zijn, zeker? Jude is een heel knappe man. Hij behoort tot het verleden. Wij kunnen nooit nog een koppel zijn. We zijn gewoon niet voor mekaar gemaakt", lezen we in TV Familie.

Sienna zette een punt achter hun relatie toen ze ontdekte dat Jude haar had bedrogen met de nanny van de kinderen uit z'n huwelijk met actrice Sadie Frost. De knappe actrice heeft een dochter, Marlowe (7), met acteur Tom Sturridge. De twee vormden een koppel tussen 2011 en 2015. Momenteel is Sienna vrijgezel. (Belga / Belga)

© Shutterstock

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...
Acteur Reni Santoni overleden - Actueel

Acteur Reni Santoni overleden

Televisiekijkers kennen hem van tientallen Amerikaanse series: acteur Reni Santoni is zaterdag op 81-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn vriendin Tracy Newman aan het magazine People en The Hollywood Reporter gezegd.
George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen - Actueel

George R.R. Martin kan dure belofte niet nakomen

Vorig jaar heeft auteur George R.R. Martin beloofd dat hij eind juli 2020 zijn nieuwste boek 'The Winds of Winter' zou hebben afgewerkt. Dat boek is het langverwachte zesde deel in zijn geroemde boekenreeks 'A Song of Ice and Fire', waarop de blockbusterreeks 'Game Of Thrones' is gebaseerd. Nu het... Verder lezen...
Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards - Actueel

Chernobyl wint meerdere BAFTA Television Awards

De serie 'Chernobyl' is vrijdag als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Britse BAFTA Television Awards. Het programma won prijzen in meerdere categorieën, waaronder die van Beste miniserie.