Personage van wijlen Paul Walker zal in 'Fast & Furious 9' verschijnen - Actueel Cinema

   - 

Het personage van de Amerikaanse acteur Paul Walker zal een korte verschijning maken in de negende 'Fast & Furious'-film. Dat is opmerkelijk, want Walker overleed zes jaar geleden op 40-jarige leeftijd in een autocrash. Volgens het Britse entertainmentplatform LadBible zoeken de makers naar een acteur die erg op Walker lijkt om zijn plaats in te nemen. 

In de filmreeks vertolkte Walker het personage Brian O'Conner. Dat personage zal ook in de negende film terugkeren, door gebruik te maken van een zogenaamde "body double"; een acteur die op Walker lijkt. Paul Walker overleed in 2013 bij een auto-ongeval in Los Angeles. De chauffeur van de Porsche Carrera waarin Walker zat ramde een lantaarnpaal, waarna de auto in brand vloog. De acteur was toen amper 40 jaar oud.

De kosten om Walker te vervangen in 'Fast & Furious 7' en de actiefilm af te werken bedroegen naar verluidt zo'n 50 miljoen dollar. Na het overlijden van Walker werd de film even in de koelkast gestoken. De release kwam pas in 2015. 'Fast & Furious 9' verschijnt op 22 mei 2020 in de bioscoopzalen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: