Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven - Actueel Cinema

    
Actueel
Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven

De Britse actrice Emilia Clarke is al een tijdje vrijgezel, maar ze hunkert naar de liefde. Die vindt ze maar niet, en volgens haar maakt haar bekendheid het er niet makkelijker op. Dat vertelde ze in een openhartig interview dat TV Familie citeert. 

Emilia Clarke kennen we allemaal als Daenerys uit de populaire HBO-serie 'Game of Thrones', maar binnenkort schittert ze tevens in de romantische bioscoop¿lm 'Last Christmas'. Daarin speelt ze de rol van Kate, een ongelukkige vrijgezel. Tot ze de sympathieke Tom ontmoet...

De film weerspiegelt een beetje haar eigen leven op dit moment, want de 33-jarige brunette is al een tijdje vrijgezel en dat begint haar te frustreren. "Ik ben alweer veel te lang single naar mijn zin. En dat komt door die vervelende keerzijde van de medaille. Want ja: ik ben een beroemde actrice en leid volgens de meeste mensen dus een absoluut droomleven. Maar anderzijds heeft beroemd zijn ook nadelen. In de liefde, bijvoorbeeld", lezen we in TV Familie. Hoewel je net zou denken dat haar bekendheid in haar voordeel speelt, is dat voor Clarke niet het geval. "Iemand vinden is niet evident als je bekend bent. Oh, ik kan best afspraakjes bij de vleet hebben. Maar die kerels willen vooral met de ster Emilia naar bed. Ik wil een man die echt voor míj valt. Voor de méns Emilia. En het is aartsmoeilijk om zo iemand te vinden", klinkt het. Haar vriendinnen kunnen er naar hartenlust op los Tinderen, iets waar Emilia jaloers op is. "'Wat doen jullie?' vraag ik dan. 'Mannen shoppen', is het antwoord. Oh, wat benijd ik hen dan. Ik wil óók Tinderen! Maar ik durf niet", vertelt ze. Daarom zou ze soms even onbekend willen zijn, al was het maar om te weten hoe daten zonder bekend te zijn, zou voelen. "Ik zou een goeie internetdater zijn. Ik ben daar echt van overtuigd. Maar het feit dat ik zo bekend ben, verpest het voor mij. Ik zou zo graag nog eens zalig verliefd zijn, zo graag gelukkig zijn met een man. Maar dat lukt niet omdat ik Emilia Clarke ben, de ster uit 'Game of Thrones'. Ik zou mijn job voor geen enkele andere willen ruilen, maar soms... Soms wens ik dat ik een boekhoudster of kassierster was. Dan zou ik tenminste een relatie en seks hebben", besluit ze. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who' - Actueel

Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who'

Jodie Whittaker heeft bevestigd dat ze ook volgend seizoen te zien zal zijn als protagoniste in 'Doctor Who'. Dat deed de Britse actrice in een interview met Entertainment Weekly. Het wordt het derde seizoen waarin Whittaker de tijdreizende Time Lord speelt in de iconische BBC-reeks.
George Clooney vreest in een rolstoel te belanden - Actueel

"George Clooney vreest in een rolstoel te belanden"

Het gaat niet goed met George Clooney. Zijn rugproblemen zijn zo ernstig dat hij vreest voor altijd in een rolstoel te belanden. "George is doodsbang om afhankelijk te worden van wie dan ook", klinkt het bij een vriend van de 58-jarige steracteur in magazine Primo.
Monty Python-ster Terry Jones is overleden - Actueel

Monty Python-ster Terry Jones is overleden

Terry Jones, een van de leden van de Britse comedygroep Monty Python, is overleden op 77-jarige leeftijd. Dat hebben zijn manager en zijn familie gemeld. Bij Jones werd in 2016 dementie vastgesteld.
Netflix toont interesse in Harry en Meghan - Actueel

Netflix toont interesse in Harry en Meghan

De laatste ontwikkelingen in het Britse koningshuis doen de populaire serie 'The Crown' bijwijlen verbleken. In plaats om jaren te wachten om het levensverhaal van de royals te verfilmen, heeft Netflix nu interesse getoond om de échte Harry en Meghan binnen te halen.
Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland - Actueel

Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland

Hollywoodster Tom Hanks wordt ereburger van Griekenland. Dat heeft de acteur op sociale media bevestigd. De Griekse autoriteiten kennen Tom Hanks en zijn familie het Griekse staatsburgerschap toe wegens "uitzonderlijke diensten aan Griekenland". Hanks en zijn familie vallen de eer te beurt omdat ze... Verder lezen...
Komt er dan toch een Friends-reünie? - Actueel

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Het is waarschijnlijk een van de meest gewenste televisiecomebacks: een reünie van de Friends-cast. HBO-bons Kevin Reilly heeft tijdens een persconferentie de hoop opnieuw doen oplaaien, want volgens hem ligt het idee nog steeds op tafel.