Jennifer Lopez getuigt over #MeToo-ervaring: "Regisseur wou mijn borsten zien" - Actueel Cinema

    
Actueel
Jennifer Lopez getuigt over #MeToo-ervaring:

Jennifer Lopez heeft in het begin van een carrière ook seksueel ongepast gedrag meegemaakt. Dat vertelde ze in een rondetafelgesprek met The Hollywood Reporter. De actrice deelde hoe een regisseur haar benaderde en vroeg om haar borsten aan hem te tonen. 

Superster Jennifer Lopez heeft zich jaren geleden ook moeten verdedigen tegen seksuele ongewenste voorstellen. De actrice uit 'Hustlers' kreeg ooit de vraag van een regisseur om haar topje uit te doen, hoewel er een vrouwelijke styliste mee in de ruimte stond. Lopez deed de onthulling tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter waar ook actrices Laura Dern, Scarlett Johansson, Renée Zellweger, Awkwafina en Lupita Nyong'o aan deelnamen. "Hij wilde mijn borsten zien", vertelt Lopez over de ervaring. "Gelukkig kwam er toen iets van mijn achtergrond in de Bronx naar boven, zei ik nee en kwam ik voor mezelf op. Het was grappig omdat ik me nog precies kan herinneren dat ik paniek voelde op dat moment." De bekende zangers wilde niet vertellen wie de regisseur was en wanneer het gebeurd is. Ze zei wel dat ze denkt dat het alleen maar voordelen heeft gehad voor haar carrière. "Wanneer je op dat moment ingaat, neemt die persoon een loopje met je en denkt hij dat hij alles kan maken. Omdat ik gelijk mijn grenzen aangaf en nee zei, trok hij zich terug en bood hij later zijn excuses aan." (Belga / Belga)

© Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag... Verder lezen...
Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.
Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie - Actueel

Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt haar eigen realityshow. Het programma zal de 17-jarige Thunberg volgen tijdens haar acties tegen de klimaatverandering.
Populaire reeks 'Sex Education' krijgt vervolg - Actueel

Populaire reeks 'Sex Education' krijgt vervolg

De razend populaire reeks 'Sex Education' krijgt een vervolg, zo maakte Netflix via sociale media bekend. Seizoen twee is nog maar een maand uit, maar toch staat een derde seizoen al op de planning.
'Dancing on the Ceiling' in Cinema Zed! - Actueel

'Dancing on the Ceiling' in Cinema Zed!

The Academy nomineerde dit jaar geen enkele vrouw voor de Oscar voor Beste Regisseur. En dat is eerder de regel dan de uitzondering: in 92 jaar tijd werden slechts vijf vrouwen genomineerd in deze categorie. Op 8 maart staat Leuven in het teken van internationale vrouwendag. Met curator Cecilia... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Britse kindster Raphael Coleman uit 'Nanny McPhee' overleden - Actueel

Britse kindster Raphael Coleman uit 'Nanny McPhee' overleden

De vroegere Britse acteur Raphael Coleman is op 25-jarige leeftijd overleden, zo heeft de Britse kwaliteitskrant The Independent vandaag op gezag van een tweet van zijn moeder gemeld. Hij raakte vooral bekend door de film 'Nanny McPhee'.