Jennifer Lopez getuigt over #MeToo-ervaring: "Regisseur wou mijn borsten zien" - Actueel Cinema

    
Actueel
Jennifer Lopez getuigt over #MeToo-ervaring:

Jennifer Lopez heeft in het begin van een carrière ook seksueel ongepast gedrag meegemaakt. Dat vertelde ze in een rondetafelgesprek met The Hollywood Reporter. De actrice deelde hoe een regisseur haar benaderde en vroeg om haar borsten aan hem te tonen. 

Superster Jennifer Lopez heeft zich jaren geleden ook moeten verdedigen tegen seksuele ongewenste voorstellen. De actrice uit 'Hustlers' kreeg ooit de vraag van een regisseur om haar topje uit te doen, hoewel er een vrouwelijke styliste mee in de ruimte stond. Lopez deed de onthulling tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter waar ook actrices Laura Dern, Scarlett Johansson, Renée Zellweger, Awkwafina en Lupita Nyong'o aan deelnamen. "Hij wilde mijn borsten zien", vertelt Lopez over de ervaring. "Gelukkig kwam er toen iets van mijn achtergrond in de Bronx naar boven, zei ik nee en kwam ik voor mezelf op. Het was grappig omdat ik me nog precies kan herinneren dat ik paniek voelde op dat moment." De bekende zangers wilde niet vertellen wie de regisseur was en wanneer het gebeurd is. Ze zei wel dat ze denkt dat het alleen maar voordelen heeft gehad voor haar carrière. "Wanneer je op dat moment ingaat, neemt die persoon een loopje met je en denkt hij dat hij alles kan maken. Omdat ik gelijk mijn grenzen aangaf en nee zei, trok hij zich terug en bood hij later zijn excuses aan." (Belga / Belga)

© Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Netflix maakt serie over Spotify - Actueel

Netflix maakt serie over Spotify

Netflix zal een serie maken over de opkomst van de Zweedse muziekstreamingdienst Spotify. De momenteel nog titelloze show zal zich baseren op het book "Spotify Untold".
Orlando Bloom gaat in zee met Amazon - Actueel

Orlando Bloom gaat in zee met Amazon

"Lord of the Rings" en "Pirates of the Caribbean"-ster Orlando Bloom heeft een deal getekend met Amazon. Hij zal televisie en filmprojecten ontwikkelen voor Prime Video.
Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019 - Actueel

Tv-serie 'wtFOCK' was populairste zoekwoord bij Google in 2019

Het tv-programma 'wtFOCK' was in 2019 het meest populaire zoekwoord op Google in België. Daarnaast vinden we ook Julie Van Espen, 'Love Island', iPhone 11, de Stemtest, Tour de France 2019 en Karl Lagerfeld hoog terug in de lijst. Dat meldt Google vandaag.
15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen - Actueel

15 kerstfilms om je in kerstmood te brengen

We moeten toegeven dat we de kerstperiode een heel fijne tijd vinden. Overal lichtjes, kerstboomgeuren, cadeautjes, lekker eten en gezellig samenzijn. Uiteraard maken we van deze gelegenheid graag gebruik om een lijstje samen te stellen van de leukste kerstfilms.