Richard Gere en Alejandra Silva verwachten samen tweede kind - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Richard Gere (70) en zijn vrouw Alejandra Silva (36) zijn negen maanden na de geboorte van hun zoon alweer in verwachting. Ingewijden zeggen in het Spaanse blad HOLA! dat de publicist en activiste inmiddels drie maanden zwanger is. 

Voor de 70-jarige "Pretty Woman"-acteur en de 36-jarige Spaanse is het hun tweede kind samen. Zoon Alexander werd in februari geboren. Het paar trouwde begin april 2018. Het is het derde huwelijk voor de acteur, die eerder getrouwd was met model Cindy Crawford en actrice Carey Lowell. Met Lowell kreeg hij een zoon, de nu 19-jarige Homer. Hun huwelijk duurde 11 jaar. Silva kreeg met haar ex-man zes jaar geleden ook een zoon Albert, uit haar huwelijk met geologist Govind Friedland. (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Pretty Woman

Pretty Woman

Romantische komedie  Regie: Garry Marshall Met: Richard Gere & Julia Roberts De rijke zakenman Edward neemt de prostituee Vivian mee naar zijn hotel. Hij is zo van haar gecharmeerd dat hij haar voor zijn hele verblijf in Los Angeles inhuurt. Ze leren veel van elkaar. Edward hoe hij een beter mens moet zijn en Vivian hoe ze zich als een dame moet gedragen. Ze worden verliefd... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: