Brad Pitt bevestigt plannen van Tarantino voor miniserie van 'Once Upon A Time' - Actueel Cinema

    
Actueel
Brad Pitt bevestigt plannen van Tarantino voor miniserie van 'Once Upon A Time'

Kort na de Amerikaanse release van Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' deden al geruchten de ronde over een mogelijke extended release van de blockbuster op Netflix, in de vorm van een miniserie. Dat gebeurde namelijk in april van dit jaar met zijn achtste film; 'The Hateful Eight'. Steracteur Brad Pitt bevestigt de plannen nu aan The New York Times. 

De eerste versie van 'Once Upon a Time in Hollywood' had een speeltijd van liefst vier uur en 20 minuten. Tarantino knipte tot hij voor de bioscoopversie twee uur en 40 minuten overhield. Enkele scènes uit promomateriaal en trailers voor de film waren niet te zien op het witte doek. Pitt vertelt aan The New York Times dat hij uitkijkt naar een langere versie van 'Once Upon A Time', opgedeeld in verschillende afleveringen. De acteur bevestigt echter niet dat de miniserie op Netflix zal verschijnen, maar de kans is groot aangezien 'The Hateful Eight' eerder dit jaar ook - overigens totaal onverwacht - op de Amerikaanse versie van het streamingplatform verscheen in vier delen. "Het is het beste van twee werelden", aldus Pitt. "De bioscoopervaring blijft bestaan, maar door het format van de miniserie krijg je meer content."

'Once Upon a Time in Hollywood' verzamelde lovende kritieken en bracht tot dusver wereldwijd zo'n 280 miljoen dollar in het laatje. De film is naar verluidt een grote kanshebber op een Oscarnominatie. De nieuwe prent van Tarantino verscheen op 14 augustus in de Belgische zalen en bracht een absolute sterrencast op de been, met namen als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Al Pacino, Michael Madsen, Tim Roth en Damian Lewis. Ook Lena Dunham en Maya Hawke, de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman, maakten deel uit van het sterrenensemble.

De film vertelt het verhaal van het 'hippie Hollywood' van 1969 tegen de achtergrond van de gruwelijke moorden van de sekte rond Charles Manson. De twee hoofdpersonages, gespeeld door DiCaprio en Pitt, zijn een voormalige steracteur uit een westernserie en zijn trouwe stuntman. Het duo heeft het moeilijk om aan de bak te komen in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. Een van hen heeft echter een heel beroemde buurvrouw: Sharon Tate... (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen - Actueel

Promotie cryptomunt kost acteur Steven Seagal tonnen

Acteur Steven Seagal moet honderdduizenden dollars betalen omdat hij een nieuwe cryptovaluta aanprees. Hij vertelde er niet bij dat hij daar 250.000 dollar in cash en 750.000 dollar aan cryptomunten voor zou krijgen, zegt de Amerikaanse toezichthouder SEC.
Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston - Actueel

Luc Besson verkoopt huis van Hollywood-legende Charlton Heston

Luc Besson verkoopt het voormalige huis van het inmiddels overleden Hollywood-icoon Charlton Heston. De Franse regisseur en producent vraagt 14.9 miljoen dollar (13,7 miljoen euro) voor de woning. Dat schrijft entertainmentssite Variety. Het is pas de tweede keer sinds de ingebruikname van de... Verder lezen...
Courteney Cox enthousiast over Friends-reünie: Het wordt geweldig - Actueel

Courteney Cox enthousiast over "Friends"-reünie: "Het wordt geweldig"

In een aflevering van de webserie "Hiking with Kevin" heeft Courteney Cox haar enthousiasme laten blijken voor de "Friends"-reünie die er zit aan te komen. "We zullen de tijd van ons leven hebben, het wordt geweldig", blikte Cox vooruit.
George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages - Actueel

George Clooney niet opgezet met werkende kinderen op Nespresso-plantages

George Clooney, al jaren het vaste gezicht in de Nespresso-reclamespotjes, heeft gereageerd op een aflevering van het Britse documentaireprogramma "Dispatches". Daaruit bleek dat kinderen te werk worden gesteld op Nespresso-plantages in Guatemala. De acteur zegt "verrast en bedroefd" te zijn.
Western-acteur Ben Cooper (86) overleden - Actueel

Western-acteur Ben Cooper (86) overleden

De Amerikaanse televisie- en filmacteur Ben Cooper, die vooral western-rollen vertolkte, is in Memphis, Tennessee overleden na een lange ziekte. Het nieuws is door zijn neef Pete Searls bekendgemaakt aan het gespecialiseerde blad "Hollywood Reporter".