Brad Pitt bevestigt plannen van Tarantino voor miniserie van 'Once Upon A Time' - Actueel Cinema

    
Actueel
Brad Pitt bevestigt plannen van Tarantino voor miniserie van 'Once Upon A Time'

Kort na de Amerikaanse release van Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' deden al geruchten de ronde over een mogelijke extended release van de blockbuster op Netflix, in de vorm van een miniserie. Dat gebeurde namelijk in april van dit jaar met zijn achtste film; 'The Hateful Eight'. Steracteur Brad Pitt bevestigt de plannen nu aan The New York Times. 

De eerste versie van 'Once Upon a Time in Hollywood' had een speeltijd van liefst vier uur en 20 minuten. Tarantino knipte tot hij voor de bioscoopversie twee uur en 40 minuten overhield. Enkele scènes uit promomateriaal en trailers voor de film waren niet te zien op het witte doek. Pitt vertelt aan The New York Times dat hij uitkijkt naar een langere versie van 'Once Upon A Time', opgedeeld in verschillende afleveringen. De acteur bevestigt echter niet dat de miniserie op Netflix zal verschijnen, maar de kans is groot aangezien 'The Hateful Eight' eerder dit jaar ook - overigens totaal onverwacht - op de Amerikaanse versie van het streamingplatform verscheen in vier delen. "Het is het beste van twee werelden", aldus Pitt. "De bioscoopervaring blijft bestaan, maar door het format van de miniserie krijg je meer content."

'Once Upon a Time in Hollywood' verzamelde lovende kritieken en bracht tot dusver wereldwijd zo'n 280 miljoen dollar in het laatje. De film is naar verluidt een grote kanshebber op een Oscarnominatie. De nieuwe prent van Tarantino verscheen op 14 augustus in de Belgische zalen en bracht een absolute sterrencast op de been, met namen als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Al Pacino, Michael Madsen, Tim Roth en Damian Lewis. Ook Lena Dunham en Maya Hawke, de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman, maakten deel uit van het sterrenensemble.

De film vertelt het verhaal van het 'hippie Hollywood' van 1969 tegen de achtergrond van de gruwelijke moorden van de sekte rond Charles Manson. De twee hoofdpersonages, gespeeld door DiCaprio en Pitt, zijn een voormalige steracteur uit een westernserie en zijn trouwe stuntman. Het duo heeft het moeilijk om aan de bak te komen in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. Een van hen heeft echter een heel beroemde buurvrouw: Sharon Tate... (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards - Actueel

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Op zondag 22 september worden opnieuw de Primetime Emmy Awards uitgereikt in het Microsoft Theater in Los Angeles. Grote kanshebber op deze 71e editie is -opnieuw- de HBO-reeks 'Game of Thrones'. De prijsuitreiking doet het dit jaar zonder vaste presentator, wat al geleden was van 2003.
Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft - Actueel

Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft

De Britse acteur Sean Bean heeft het gehad met rollen waarin zijn personage op het scherm sterft. Na zijn onthoofding in "Game of Thrones" en zijn dood in onder meer "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" en Bond-film "GoldenEye", vertelt de 60-jarige acteur aan de Britse tabloid The Sun... Verder lezen...
The Lord of the Rings keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie - Actueel

"The Lord of the Rings" keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie

Amazon Studios heeft bekendgemaakt neer te strijken in Nieuw-Zeeland voor het opnemen van de televisieserie van "The Lord Of The Ring's", gebaseerd op de fantasyboeken van J.R.R. Tolkien. De pre-productie is inmiddels gestart en in de aankomende maanden wordt er gefilmd in Auckland. Dit meldt... Verder lezen...
Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb - Actueel

Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb

Highclere Castle, waar het razend populaire 'Downton Abbey' is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen gasten uit de aristocratie. Twee fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.
Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren - Actueel

"Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren"

Volgens een bekende royaltykenner heeft Meghan Markle heimwee naar haar leven als Hollywoodactrice. Dat is ook één van de redenen waarom ze niet houdt van haar strikte leven als Britse royal, zo klinkt het.
Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo - Actueel

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt het online showbizzmagazine TMZ. De beelden werden later ook gebruikt in een afpersingszaak.
Music video van My Family - Actueel

Music video van My Family

Rap-sterren MIGOS, KAROL G, SNOOP DOGG en ROCK MAFIA onthullen de originele hit "My Family" voor de film: THE ADDAMS FAMILY