Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie - Actueel Cinema

    
Actueel
Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie

De acteur Joseph Gordon-Levitt gaat voor Apple een nieuwe dramaserie schrijven, getiteld 'Mr. Corman'. Hij zal ook als uitvoerend producent aan de slag gaan en krijgt een rol in de reeks. Dat vernam entertainmentblad Variety. 

'Mr. Corman' volgt het doen en laten van een jonge leraar in een basisschool, die met vallen en opstaan probeert om grip te krijgen op het volwassen leven in grootstad Los Angeles. Wanneer de nieuwe reeks op de buis komt is nog niet bekend.

Gordon-Levitts laatste wapenfeit was een rol in de Amazon-serie 'Comrade Detective'. Op zijn cv prijken onder meer tv-rollen in '3rd Rock from the Sun', 'Roseanne', 'The Powers That Be' en 'Dark Shadows'. Hij won in 2014 een Emmy voor zijn serie 'HitRECord on TV'.

De acteur is voornamelijk bekend vanwege zijn filmrollen: hij ontving een Golden Globe-nominatie voor zijn rollen in de films '50/50' en '(500) Days of Summer'. Hij verscheen ook in films als 'Inception', 'The Walk', 'Looper' en 'The Dark Knight Rises'. In 2013 schreef en regisseerde hij de film 'Don Jon', waarin hij overigens ook de hoofdrol vertolkte naast Scarlett Johansson. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

5 series voor de fans van Stranger Things - Actueel

5 series voor de fans van Stranger Things

Wij maakten een overzicht van alle series gelijkaardig aan Stranger Things om zo het wachten op het nieuwe seizoen iets aangenamer te maken. Veel kijkplezier!
Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben - Actueel

Nieuwe HBO-series die je moet gezien hebben

We weten allemaal dat HBO garant staat voor kwalitatieve series. Kijk maar naar de titels als Game of Thrones, The Soprano's, Chernobyl, Six Feet Under... En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Week in week uit blijven ze nieuwe topseries aanleveren. Hier zijn de nieuwste series die je niet mag... Verder lezen...
Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online - Actueel

Billie Eilish zet titelsong van nieuwe Bond-film online

Gisteren loste ze nog een korte teaser, maar vandaag heeft de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de titelsong van de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", online gezet. Het gelijknamige nummer is een ballad met een klassieke 007-sound.
Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song - Actueel

Billie Eilish laat fans al kort proeven van Bond-song

In april gaat de nieuwe James Bond-film, "No Time To Die", in wereldpremière. Traditioneel hoort bij iedere Bond-film ook een nieuwe soundtrack. Dit jaar wordt die verzorgd door Billie Eilish. De zangeres deelde op Instagram alvast een teaser van haar nummer.
Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie - Actueel

Greta Thunberg krijgt eigen tv-serie

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg krijgt haar eigen realityshow. Het programma zal de 17-jarige Thunberg volgen tijdens haar acties tegen de klimaatverandering.