Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie - Actueel Cinema

    
Actueel
Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie

De acteur Joseph Gordon-Levitt gaat voor Apple een nieuwe dramaserie schrijven, getiteld 'Mr. Corman'. Hij zal ook als uitvoerend producent aan de slag gaan en krijgt een rol in de reeks. Dat vernam entertainmentblad Variety. 

'Mr. Corman' volgt het doen en laten van een jonge leraar in een basisschool, die met vallen en opstaan probeert om grip te krijgen op het volwassen leven in grootstad Los Angeles. Wanneer de nieuwe reeks op de buis komt is nog niet bekend.

Gordon-Levitts laatste wapenfeit was een rol in de Amazon-serie 'Comrade Detective'. Op zijn cv prijken onder meer tv-rollen in '3rd Rock from the Sun', 'Roseanne', 'The Powers That Be' en 'Dark Shadows'. Hij won in 2014 een Emmy voor zijn serie 'HitRECord on TV'.

De acteur is voornamelijk bekend vanwege zijn filmrollen: hij ontving een Golden Globe-nominatie voor zijn rollen in de films '50/50' en '(500) Days of Summer'. Hij verscheen ook in films als 'Inception', 'The Walk', 'Looper' en 'The Dark Knight Rises'. In 2013 schreef en regisseerde hij de film 'Don Jon', waarin hij overigens ook de hoofdrol vertolkte naast Scarlett Johansson. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Villa van Brigitte Bardot staat te koop - Actueel

Villa van Brigitte Bardot staat te koop

Brigitte Bardot is al sinds jaar en dag stilzwijgend verbonden met de Côte d'Azur en heeft daar in de loop der jaren ook meerdere (vakantie)huizen gehad. Een daarvan, gelegen nabij Cannes, staat nu te koop. Opgelet, je moet er wel een stevig bedrag voor over hebben.
Vanavond op TV: Survivor - Actueel

Vanavond op TV: Survivor

Kijk vanavond, nu maandag 6 juli, om 20u35 op Q2 naar "Survivor"!
Vanavond op TV: Fatal Honeymoon - Actueel

Vanavond op TV: Fatal Honeymoon

Gabe en Tina Watson zijn pas getrouwd en gaan op hun droomhuwelijksreis naar Australië. Bij een duiktrip in het Groot Barrièrerif gaat het echter mis en Tina verdrinkt. Wat op het eerst gezicht een banaal ongeluk lijkt, verandert al vlug in een moordonderzoek. Gabe verandert voortdurend... Verder lezen...
Vanavond op TV: The Beach - Actueel

Vanavond op TV: The Beach

Kijk vanavond, nu zondag 5 juli, om 20u30 op VTM naar "The Beach"!
Vanavond op TV: Star Trek - Actueel

Vanavond op TV: Star Trek

Kijk vanavond, n zaterdag 4 juli, om 20u30 op Q2 naar "Star Trek"!