Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie - Actueel Cinema

    
Actueel
Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie

De acteur Joseph Gordon-Levitt gaat voor Apple een nieuwe dramaserie schrijven, getiteld 'Mr. Corman'. Hij zal ook als uitvoerend producent aan de slag gaan en krijgt een rol in de reeks. Dat vernam entertainmentblad Variety. 

'Mr. Corman' volgt het doen en laten van een jonge leraar in een basisschool, die met vallen en opstaan probeert om grip te krijgen op het volwassen leven in grootstad Los Angeles. Wanneer de nieuwe reeks op de buis komt is nog niet bekend.

Gordon-Levitts laatste wapenfeit was een rol in de Amazon-serie 'Comrade Detective'. Op zijn cv prijken onder meer tv-rollen in '3rd Rock from the Sun', 'Roseanne', 'The Powers That Be' en 'Dark Shadows'. Hij won in 2014 een Emmy voor zijn serie 'HitRECord on TV'.

De acteur is voornamelijk bekend vanwege zijn filmrollen: hij ontving een Golden Globe-nominatie voor zijn rollen in de films '50/50' en '(500) Days of Summer'. Hij verscheen ook in films als 'Inception', 'The Walk', 'Looper' en 'The Dark Knight Rises'. In 2013 schreef en regisseerde hij de film 'Don Jon', waarin hij overigens ook de hoofdrol vertolkte naast Scarlett Johansson. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards - Actueel

Hollywood maakt zich op voor Emmy Awards

Op zondag 22 september worden opnieuw de Primetime Emmy Awards uitgereikt in het Microsoft Theater in Los Angeles. Grote kanshebber op deze 71e editie is -opnieuw- de HBO-reeks 'Game of Thrones'. De prijsuitreiking doet het dit jaar zonder vaste presentator, wat al geleden was van 2003.
Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft - Actueel

Sean Bean weigert voortaan rollen waarin zijn personage sterft

De Britse acteur Sean Bean heeft het gehad met rollen waarin zijn personage op het scherm sterft. Na zijn onthoofding in "Game of Thrones" en zijn dood in onder meer "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" en Bond-film "GoldenEye", vertelt de 60-jarige acteur aan de Britse tabloid The Sun... Verder lezen...
The Lord of the Rings keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie - Actueel

"The Lord of the Rings" keert terug naar Nieuw-Zeeland voor serie

Amazon Studios heeft bekendgemaakt neer te strijken in Nieuw-Zeeland voor het opnemen van de televisieserie van "The Lord Of The Ring's", gebaseerd op de fantasyboeken van J.R.R. Tolkien. De pre-productie is inmiddels gestart en in de aankomende maanden wordt er gefilmd in Auckland. Dit meldt... Verder lezen...
Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb - Actueel

Kasteel uit 'Downton Abbey' voortaan te boeken op Airbnb

Highclere Castle, waar het razend populaire 'Downton Abbey' is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen gasten uit de aristocratie. Twee fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.
Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren - Actueel

"Meghan Markle droomt ervan om opnieuw te gaan acteren"

Volgens een bekende royaltykenner heeft Meghan Markle heimwee naar haar leven als Hollywoodactrice. Dat is ook één van de redenen waarom ze niet houdt van haar strikte leven als Britse royal, zo klinkt het.
Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo - Actueel

Kevin Hart aangeklaagd door vrouw uit seksvideo

Kevin Hart (40) heeft een klacht aan zijn been. Een vrouw eist ruim 50 miljoen euro van de komiek, omdat hun seksuele ontmoeting in 2017 opzettelijk zou zijn gefilmd. Dat meldt het online showbizzmagazine TMZ. De beelden werden later ook gebruikt in een afpersingszaak.
Music video van My Family - Actueel

Music video van My Family

Rap-sterren MIGOS, KAROL G, SNOOP DOGG en ROCK MAFIA onthullen de originele hit "My Family" voor de film: THE ADDAMS FAMILY