Eerste hoofdrolspeler van 'Lord Of The Rings'-serie is bekend - Actueel Cinema

   - 

De reeks waarmee Amazon alle registers wil opentrekken heeft zijn eerste hoofdrolspeler gestrikt: de Britse acteur Will Poulter, bekend van zijn rollen in 'Black Mirror', 'Midsommar' en 'The Maze Runner', krijgt de eer, al is volgens entertainmentblad Variety nog niet bekend welke rol hij zal vertolken.

 In juli had de 'Lord Of The Rings'-serie, gebaseerd op de boekenreeks van J.R.R. Tolkiens, zijn eerste castlid aangekondigd: de Australische actrice Markella Kavenagh zal het nieuwe personage Kyra vertolken. De reeks, die over een monsterbudget van meer dan één miljard dollar beschikt, zal zich afspelen in een tijdsperiode vóór de eerste film, 'The Fellowship Of The Ring', en wordt dus een prequel. De opnames zullen plaatsvinden in Schotland. Amazon heeft JD Payne en Patrick McKay aangesteld als scenaristen voor de televisieserie. Het is niet de eerste keer dat de twee mannen zullen samenwerken. Eerder deden ze al samen ervaring op bij 'Star Trek: Beyond'.

Met de monsterproductie wil Amazon de concurrentie aangaan met Netflix en hoopt het e-commercebedrijf om een even grote hype als 'Game Of Thrones' te creëren. Amazon is er alvast van overtuigd dat de serie een absolute voltreffer gaat zijn en bestelde vijf seizoenen. Een releasedatum is nog niet bekend, al wordt naar verluidt op 2021 gemikt. Het eerste seizoen zou twintig afleveringen tellen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: