Kevin Hart zwaargewond na ernstig auto-ongeluk - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur en komiek Kevin Hart ligt met ernstige rugletsel in het ziekenhuis nadat hij zondagnacht een auto-ongeluk heeft gehad. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ. 

Het ongeval gebeurde iets voor 01.00 uur 's nachts lokale tijd in de heuvels van Malibu, ten westen van Los Angeles. De 40-jarige Hart reed niet zelf, maar zat in de wagen met een vrouw en een man die de auto bestuurde. De bestuurder, geïdentificeerd als Jared Black, verloor de controle over het voertuig dat in een greppel langs de weg terecht kwam. Black en Hart hielden ernstige letsel aan hun rug over. De vrouw, het 31-jarige model Rebecca Brosterman, had geen medische hulp nodig. In een video is te zien hoe de Plymouth Barracuda 1970, een van Harts eigen oldtimers, door een hek is gereden. Het dak van de auto is compleet ingedeukt. De bestuurder van de auto had volgens de politie geen alcohol gedronken. Volgens ooggetuigen werd Hart door zijn eigen beveiligingsteam opgepikt en naar huis gebracht. Uiteindelijk werd daar besloten om de komiek toch naar het ziekenhuis te brengen.

De Amerikaanse acteur en stand-up comedian is te zien in films als "Jumanji: The Next Level" en "Hobbs & Shaw". Ook leent hij zijn stem aan Snowball in de animatiefilm "The Secret Life of Pets". (Belga / Belga)

© Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: