Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk - Actueel Cinema

    
Actueel
Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk

Het huwelijk van de populaire Amerikaanse zangeres Miley Cyrus en Australisch acteur Liam Hemsworth is na slechts acht maanden al op de klippen gelopen. Dat meldt het entertainmentmagazine People magazine op gezag van een vertegenwoordiger van de zangeres. 

"Liam en Miley hebben besloten om uit elkaar te gaan" en dat het voor elk van hen "het beste is om op hun carrières en zichzelf te focussen", zegt de vertegenwoordiger van Miley Cyrus (26) in een verklaring die wordt geciteerd door People. Ze blijven wel "toegewijde ouders voor al hun dieren terwijl ze liefdevol uit elkaar gaan," aldus de vertegenwoordiger van de jonge superster. Geruchten over scheiding tussen de twee geliefden, die sinds 2009 een grillige relatie hadden voordat ze in december 2018 in intieme kring trouwden, begonnen zaterdag te circuleren toen Miley Cyrus op Instagram een ¿¿foto van zichzelf postte waarop ze haar trouwring niet droeg. Volgens People nam Miley Cyrus, die zich in 2015 als 'panseksueel' uitte, deze foto tijdens een vakantie in het noorden van Italië met een vriend. De jonge Cyrus werd aanvankelijk bekend als kindster dankzij haar hoofdrol in de Disney-serie 'Hannah Montana', voordat ze ook in de muziekwereld hoge ogen gooide. Dat laatste deed ze door als popzangeres een bijzonder excentrieke en gedurfde publieke persoonlijkheid te ontwikkelen, haar bevrijde seksualiteit te benadrukken en haar feminisme te etaleren.

Liam Hemsworth, 29, werd vooral bekend door zijn rol als Gale Hawthorne in de filmsaga 'Hunger Games'. Hij is de broer van acteur Chris Hemsworth, die Thor speelt in de 'Avengers'-franchise. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

LITTLE WOMEN - Eerste trailer - Actueel

LITTLE WOMEN - Eerste trailer

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen en Timothée Chalamet bieden ons een glimp van de eerste trailer van LITTLE WOMEN.
Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen - Actueel

Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen

Volgende maand, op 22 september, is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de iconische sitsom 'Friends' op het kleine scherm te zien was. Om dat jubileum te vieren, worden in meer dan duizend Amerikaanse bioscopen telkens vier klassieke afleveringen vertoond.
Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth - Actueel

Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth

Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.
Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk - Actueel

Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk

Het huwelijk van de populaire Amerikaanse zangeres Miley Cyrus en Australisch acteur Liam Hemsworth is na slechts acht maanden al op de klippen gelopen. Dat meldt het entertainmentmagazine People magazine op gezag van een vertegenwoordiger van de zangeres.
Donald Trump beschuldigt Hollywood als racistisch - Actueel

Donald Trump beschuldigt Hollywood als "racistisch"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Hollywood als "racistisch" bestempeld. Dat schrijft het Amerikaanse vakblad Variety. Trump deed de uitspraak tijdens een persconferentie in de tuinen van het Witte Huis vanochtend. Hij voegde er meteen aan toe dat de Hollywoodfilmindustrie het land een "sl... Verder lezen...
Alain Delon herstelt in Zwitserland van beroerte - Actueel

Alain Delon herstelt in Zwitserland van beroerte

De gezondheidstoestand van de Franse acteur Alain Delon zorgt al enige weken voor ongerustheid. Volgens zijn zoon Anthony heeft de acteur van Franse klassiekers als 'Le Samouraï' en 'Plein Soleil' een beroerte gekregen. "Hij werd geopereerd in het Parijse ziekenhuis Pitié Salpêtrière, waar hij drie... Verder lezen...
De nieuwste teaser van Ad Astra! - Actueel

De nieuwste teaser van Ad Astra!

Ad Astra staat garant voor avontuur, drama en mysterie gebracht door Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones.