Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk - Actueel Cinema

    
Actueel
Miley Cyrus en Liam Hemsworth scheiden na amper 8 maanden huwelijk

Het huwelijk van de populaire Amerikaanse zangeres Miley Cyrus en Australisch acteur Liam Hemsworth is na slechts acht maanden al op de klippen gelopen. Dat meldt het entertainmentmagazine People magazine op gezag van een vertegenwoordiger van de zangeres. 

"Liam en Miley hebben besloten om uit elkaar te gaan" en dat het voor elk van hen "het beste is om op hun carrières en zichzelf te focussen", zegt de vertegenwoordiger van Miley Cyrus (26) in een verklaring die wordt geciteerd door People. Ze blijven wel "toegewijde ouders voor al hun dieren terwijl ze liefdevol uit elkaar gaan," aldus de vertegenwoordiger van de jonge superster. Geruchten over scheiding tussen de twee geliefden, die sinds 2009 een grillige relatie hadden voordat ze in december 2018 in intieme kring trouwden, begonnen zaterdag te circuleren toen Miley Cyrus op Instagram een ¿¿foto van zichzelf postte waarop ze haar trouwring niet droeg. Volgens People nam Miley Cyrus, die zich in 2015 als 'panseksueel' uitte, deze foto tijdens een vakantie in het noorden van Italië met een vriend. De jonge Cyrus werd aanvankelijk bekend als kindster dankzij haar hoofdrol in de Disney-serie 'Hannah Montana', voordat ze ook in de muziekwereld hoge ogen gooide. Dat laatste deed ze door als popzangeres een bijzonder excentrieke en gedurfde publieke persoonlijkheid te ontwikkelen, haar bevrijde seksualiteit te benadrukken en haar feminisme te etaleren.

Liam Hemsworth, 29, werd vooral bekend door zijn rol als Gale Hawthorne in de filmsaga 'Hunger Games'. Hij is de broer van acteur Chris Hemsworth, die Thor speelt in de 'Avengers'-franchise. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Nederland krijgt Disney+ - Actueel

Nederland krijgt Disney+

De videostreamingdienst Disney+ wordt op 12 november gelanceerd in de VS, Canada én Nederland. Dat kondigde de Amerikaanse entertainmentreus aan. Een week later zijn Australië en Nieuw-Zeeland aan de beurt.
Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO - Actueel

Het BESTE van Leonardo DI CAPRIO

Ter gelegenheid van Leonardos glansrol als Rick Dalton in Once Upon a Time... In Hollywood lijstten wij nog 6 films op waar je deze meesteracteur in volle glorie aan het werk ziet.
Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag - Actueel

Heather Locklear veroordeeld wegens wangedrag

Actrice Heather Locklear, bekend van de populaire jaren 90-soap 'Melrose Place', is door een Amerikaanse rechter veroordeeld wegens wangedrag. De 57-jarige vrouw viel onder meer een ambulancier en een politieagent aan. De rechter heeft haar een voorwaardelijke celstraf gegeven, meldt CNN.
Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel

Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons'

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks.
LITTLE WOMEN - Eerste trailer - Actueel

LITTLE WOMEN - Eerste trailer

Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen en Timothée Chalamet bieden ons een glimp van de eerste trailer van LITTLE WOMEN.
Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen - Actueel

Friends viert 25ste verjaardag met speciale bioscoopvertoningen

Volgende maand, op 22 september, is het precies 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van de iconische sitsom 'Friends' op het kleine scherm te zien was. Om dat jubileum te vieren, worden in meer dan duizend Amerikaanse bioscopen telkens vier klassieke afleveringen vertoond.
Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth - Actueel

Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth

Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.