Ben Affleck: "Alcoholisme is onderdeel van mijn leven" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Ben Affleck, die al jaren kampt met alcoholisme, is van mening dat zijn verslaving bij hem hoort. "Ik vind het niet erg om erover te praten, alcoholisme is nu eenmaal onderdeel van mijn leven", aldus Affleck in een interview met Today. 

De 46-jarige acteur bevestigde vier maanden geleden dat hij onlangs wederom in een afkickkliniek behandeld werd voor zijn verslaving. Hij zocht eerder al hulp in 2017. "Het is iets waar ik mee om moet leren gaan", aldus Affleck. "Maar het is niet een ding waar mijn hele identiteit uit bestaat en mijn hele leven om draait, maar meer iets waar ik altijd aan zal moeten blijven werken." Affleck heeft twee dochters en een zoon uit zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner, van wie hij in 2018 scheidde. "Zij zijn het belangrijkste in mijn leven en zullen altijd mijn focus zijn. Dat is wat me gelukkig maakt en de rest komt daarna", aldus de "Gone Girl"-acteur.

Affleck hing onlangs zijn Batman-cape aan de haak en maakte plaats voor een jongere versie van de superheld in Matt Reeves' "The Batman". De acteur is hoewel nog lang niet klaar met het spelen van helden. Zo is hij binnenkort te zien als Special Forces-agent in de Netflix-original "Tripple Frontier". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: