Ben Affleck: "Alcoholisme is onderdeel van mijn leven" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Ben Affleck, die al jaren kampt met alcoholisme, is van mening dat zijn verslaving bij hem hoort. "Ik vind het niet erg om erover te praten, alcoholisme is nu eenmaal onderdeel van mijn leven", aldus Affleck in een interview met Today. 

De 46-jarige acteur bevestigde vier maanden geleden dat hij onlangs wederom in een afkickkliniek behandeld werd voor zijn verslaving. Hij zocht eerder al hulp in 2017. "Het is iets waar ik mee om moet leren gaan", aldus Affleck. "Maar het is niet een ding waar mijn hele identiteit uit bestaat en mijn hele leven om draait, maar meer iets waar ik altijd aan zal moeten blijven werken." Affleck heeft twee dochters en een zoon uit zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner, van wie hij in 2018 scheidde. "Zij zijn het belangrijkste in mijn leven en zullen altijd mijn focus zijn. Dat is wat me gelukkig maakt en de rest komt daarna", aldus de "Gone Girl"-acteur.

Affleck hing onlangs zijn Batman-cape aan de haak en maakte plaats voor een jongere versie van de superheld in Matt Reeves' "The Batman". De acteur is hoewel nog lang niet klaar met het spelen van helden. Zo is hij binnenkort te zien als Special Forces-agent in de Netflix-original "Tripple Frontier". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Luc Besson is terug met de buitengewone thriller 'Dogman' - Actueel
Actueel

Luc Besson is terug met de buitengewone thriller 'Dogman'

Wie had gedacht dat Luc Besson een van de beste dragscènes uit de recente geschiedenis zou afleveren? Dat in diezelfde film een bende honden meesterlijke criminelen blijken te zijn? En dat de prent op het Filmfestival van Venetië in première zou gaan? Nu woensdag 4 oktober verschijnt Dogman... Verder lezen...
Het najaarsprogramma van GIRLS ON FILM 2023 - Actueel
Actueel

Het najaarsprogramma van GIRLS ON FILM 2023

Girls on Film is een feministisch filmcollectief dat cinema door en over vrouwen een breder platform wil bezorgen. We vertonen maandelijks gecureerde films in De Cinema die vrouwelijke ervaringen centraal plaatsen. Deze vertoningen worden telkens gekoppeld aan een relevante gastspreker. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: