Hugh Grant lanceert oproep om gestolen script te recupereren - Actueel Cinema

   - 

Hugh Grant heeft gisterenavond (lokale tijd) op Twitter een wanhopige oproep gelanceerd nadat eerder op de dag een script, waar de Britse acteur naar eigen zeggen weken aan gewerkt had, gestolen werd uit zijn auto. 

De dief brak in in de auto van Grant en stal - naast enkele andere spullen - onder andere waardevolle notities met ideeën waar de 'Paddington 2'-ster wekenlang op had zitten broeden. In een poging om zijn script terug te winnen lanceerde de acteur gisterenavond een oproep: "In het onwaarschijnlijke geval dat iemand de persoon zou kennen die vandaag mijn auto binnengedrongen is en mijn tas gestolen heeft; overtuig die persoon alstublieft om mij op z'n minst mijn script terug te bezorgen. Het bevat vele weken aan notities en ideeën. En misschien de medische fiches van mijn kinderen." In november vorig jaar zijn de opnames gestart voor 'Toff Guys', een misdaaddrama van Guy Ritchie.

Grant maakt deel uit van een cast met onder anderen Matthew McConaughey, Henry Golding, Colin Farrell en Charlie Hunnam. Hij verschijnt binnenkort ook in een sequel van 'Four Weddings and a Funeral'. Die reünie wordt een kortfilm, waarin ook Rowan Atkinson een rol speelt, en zal 25 jaar na de originele komedie op de wereld losgelaten worden. In het Verenigd Koninkrijk staat de film geprogrammeerd op 15 maart 2019 op BBC1. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Four Weddings and a Funeral

Four Weddings and a Funeral

Komedie, Drama, Romantisch  Regie: Mike Newell Met: Hugh Grant, Andie MacDowell, Simon Callow,... Charles woont samen met zijn zus en is een typische Engelsman die altijd wel naar bruiloften gaat, maar zelf nooit zijn grote liefde kan vinden. Zodra hij in de nabijheid van een mooie vrouw is, weet hij vaak geen zinnig woord uit te brengen. Dan ontmoet hij de Amerkaanse jongedame Carrie op een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: