Het beroemde 'Twilight'-huis van Bella Swan staat te koop - Actueel Cinema

   - 

In de stad St. Helens in de Amerikaanse staat Oregon wordt momenteel een erg bijzonder huis aangeboden op de immomarkt. Liefhebbers van de 'Twilight'-films kunnen een kijkje nemen in de woning van het personage Bella Swan. Voor een relatief bescheiden 349.900 dollar of zo'n 309.000 euro mogen ze zich al eigenaar noemen.

In het huis werden vooral uit de eerste filmscènes opgenomen met hoofdrolspeelster Kristen Stewart en Billy Burke, die destijds de vader van Charlie speelde. Voor de vier volgende films werd het huis nagebouwd in een studio. In een interview met USA Today laat de huidige eigenaar ook weten dat het productieteam in 2008 zijn huisje volledig onder handen nam en alles opknapte. "Het is echt heel bijzonder om al die mensen in je woning te zien staan en ze te zien koken." Sinds de opnames hebben de eigenaars niks meer veranderd aan de woning. Ze noemen het stulpje in de advertentie ook letterlijk "Bella's woning". De 'Twilight'-woonst mag dan wel in Oregon staan, in de film woonde Bella in het dorpje Forks, in het naburige Washington. Dat dorp zag het aantal toeristen door de media-aandacht enorm toenemen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: