Actrice springt in de bres voor ontslagen 'Guardians of the Galaxy'-regisseur - Actueel Cinema

    

Selma Blair, bekend voor haar rollen in 'Legally Blonde', 'The Sweetest Thing' en 'Hellboy', dringt er bij Disney op aan om James Gunn opnieuw aan te nemen als regisseur van 'Guardians of the Galaxy, Vol. 3'. Gunn werd vorige vrijdag ontslagen nadat enkele nieuwsmedia oude posts van de filmmaker op sociale media hadden opgerakeld, waarin hij het had over verkrachting en pedofilie. 

Volgens Gunn waren de oude tweets "taboegrappen", bedoeld om te choqueren. Nadat de tweets vrijdag opdoken op conservatieve mediakanalen, besloot moederbedrijf Disney echter om Gunn zonder pardon aan de deur te zetten.

Zaterdag begon Blair aan een campagne om Disney ervan te overtuigen Gunn opnieuw aan te nemen als regisseur van de nieuwe 'Guardians Of The Galaxy'. Op Twitter plaatste de actrice volgende oproep: "NEEM JAMES GUNN WEER AAN - teken de petitie! Mensen straffen terwijl ze veranderd zijn, wat leert mensen dat over eigen fouten onder ogen zien en evolueren? Deze man is één van de goeien", klinkt het. De Amerikaanse regisseur Joe Carnahan deelde eergisteren eveneens de petitie, die op dat punt al zo'n 64.000 handtekeningen verzameld had. Ook 'Guardians Of The Galaxy'-acteur Dave Bautista nam het eergisteren op Twitter op voor Gunn: "@JamesGunn is één van de meest liefdevolle, goedaardige mensen die ik ooit ontmoet heb. Hij heeft fouten gemaakt. Dat hebben we allemaal. Ik ben NIET akkoord met wat hem overkomt." (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Hostel - Actueel

Vanavond op TV: Hostel

Kijk vanavond, nu zondag 24 mei, om 22u25 op CAZ naar "Hostel"!
Vanavond op TV: Deadpool 2 - Actueel

Vanavond op TV: Deadpool 2

Kijk vanavond, nu zaterdag 23 mei, om 20u30 op Q2 naar "Deadpool 2"!
Vanavond op TV: The Notebook - Actueel

Vanavond op TV: The Notebook

Kijk vanavond, nu zaterdag 23 mei, om 20u25 op VIJF naar "The Notebook"!
Na Brad Pitt lacht ook Jim Carrey president Donald Trump uit - Actueel

Na Brad Pitt lacht ook Jim Carrey president Donald Trump uit

Vorige maand maakte Brad Pitt al een video waarin hij de manier waarop president Trump met het coronavirus omgaat, in twijfel trekt. Nu is het collega-acteur Jim Carrey die de draak steekt met Donald Trump.
Universiteitsfraude: actrice Lori Loughlin gaat schuldig pleiten - Actueel

Universiteitsfraude: actrice Lori Loughlin gaat schuldig pleiten

De Amerikaanse actrice Lori Loughlin ("Full House") heeft toegestemd om schuldig te pleiten in een omkopingszaak waarbij tientallen rijke ouders bereid waren te betalen om hun kinderen in prestigieuze universiteiten binnen te krijgen.