Tv-serie 'Four Weddings and a Funeral' in de maak - Actueel Cinema

   - 

De Britse romantische komedie 'Four Weddings and a Funeral' uit 1994 wordt nu ook een tv-serie. Drijvende kracht achter project is de Amerikaanse actrice, scenariste en producente Mindy Kaling. Dat bericht BBC vandaag. 

'Four Weddings and a Funeral', met in de hoofdrollen Hugh Grant en Andie MacDowell, won in de jaren 90 tal van prijzen en geldt nog steeds als één van de populairste films in het genre. Fans kunnen nu al uitkijken naar een tv-versie van de film. De serie wordt gemaakt door onder meer scenarist Richard Curtis, die de originele film schreef. Curtis was ook de scenarist achter films als 'Notting Hill' en 'Love Actually', eveneens met Hugh Grant. Hij bundelt voor de 'Four Weddings'-serie de krachten met Mindy Kaling, bekend van de Amerikaanse sitcom The Office. De film uit 1994 vertelde aan de hand van - de titel zegt het - vier bruiloften en een begrafenis het verhaal van Charles, een jonge Londenaar die verliefd wordt op het Amerikaanse meisje Carrie. Over de inhoud of cast van de nieuwe serie is nog vrijwel niets bekendgemaakt, al wordt het verhaal wellicht opnieuw opgehangen aan een reeks bruiloften en een begrafenis. Het is nog niet zeker of de evenementen zich opnieuw in de jaren 90 zullen afspelen, in ofwel de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk.

De serie wordt ontwikkeld door de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Van een conrete releasedatum is nog geen sprake. Waar of wanneer de serie in België te zien zal zijn, blijft ook een vraagteken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Four Weddings and a Funeral

Four Weddings and a Funeral

Komedie, Drama, Romantisch  Regie: Mike Newell Met: Hugh Grant, Andie MacDowell, Simon Callow,... Charles woont samen met zijn zus en is een typische Engelsman die altijd wel naar bruiloften gaat, maar zelf nooit zijn grote liefde kan vinden. Zodra hij in de nabijheid van een mooie vrouw is, weet hij vaak geen zinnig woord uit te brengen. Dan ontmoet hij de Amerkaanse jongedame Carrie op een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: