Kevin Spacey beschuldigd van aanranding minderjarige acteur - Actueel Cinema

   - 

Acteur Kevin Spacey werd er zondagavond door acteur Anthony Rapp van beschuldigd ongewenste seksuele avances te hebben gemaakt in 1986. Spacey heeft zijn verontschuldigingen aangeboden via Twitter, al zegt hij zich het voorval niet te herinneren. Ook gaf hij aan homoseksueel te zijn, iets wat hij in het verleden ontkende. 

In een artikel op de website BuzzFeed beweerde Rapp dat Spacey hem destijds uitnodigde voor een feestje, en op het einde van de avond Rapp op het bed legde en bovenop hem klom omdat hij seks met hem wilde hebben. "Tot op vandaag kan ik met m'n hoofd niet bij zo veel aspecten ervan. Het is gewoon zo verwarrend voor mij", vertelde Rapp aan BuzzFeed. De toen 14-jarige Rapp acteerde op het moment van de gebeurtenissen samen met de toen 26-jarige Spacey in Broadway. "Ik kwam naar buiten met mijn verhaal, staande op de schouders van de vele moedige vrouwen en mannen die hun stem lieten horen", tweette Rapp na de publicatie van het artikel. "Alles wat ik wilde zeggen over mijn ervaring staat in dat artikel, en voorlopig heb ik er niet meer over te zeggen", voegde hij toe.

Spacey reageerde zondagavond nog op de beschuldigingen met een boodschap op Twitter. Hij zegt veel respect te hebben voor Anthony Rapp als acteur, en zich het voorval niet te herinneren. "Maar als ik me gedroeg zoals hij beschrijft, ben ik hem de meest oprechte verontschuldigingen verschuldigd voor wat erg ongepast dronken gedrag zou geweest zijn", schreef Spacey. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: