Coen-broers werken aan westernserie - Actueel Cinema

   - 

De broers Joel en Ethan Coen werken voor het eerst aan een eigen televisieserie. Dat schrijft het vaktijdschrift Variety op zijn website onder aanhaling van de productiefirma Annapurna Television. De filmmakers hebben een scenario geschreven voor een western-miniserie met de naam "The Ballad of Buster Scruggs" en zouden ook de regie verzorgen. 

Bij het project zouden televisie en film naar verluidt met elkaar verbonden worden. De broers wonnen in 2008 vier Oscars voor hun westernfilm "No Country For Old Men", maar ze zijn ook bekend van neo noir-films als "Blood Simple", "Raising Arizona" en "Fargo". Ook de cultklassieker "The Big Lebowski" is van hun hand. Aan de serie "Fargo", die door hun gelijknamige film geïnspireerd werd, werkten de Coens mee als producenten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: