4 releases in november om naar uit te kijken - Actueel Cinema

   - 

De maand november heeft heel wat nieuwe films op zijn gouden plateautje liggen. Spannende thrillers, kwalitatieve horrorfilms, fijnzinnige drama's, avontuurlijke langspelers enz. Voor ieder wat wils dus en natuurlijk zijn we benieuwd waar JIJ het meeste naar uitkijkt. Laat het ons gerust weten!  

 

The Girl On The Train - 02/11/2016

De verfilming van de bestseller is er bijna. We hebben ook een leuke wedstrijd lopen, doe snel mee! 

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them - 16/11/2016

Potterheads zitten al op het puntje van hun stoel. Nu JK Rowling bekend heeft gemaakt dat deze film de eerste van een vijfdelige reeks is, kunnen we met gerust hart ook al uitkijken naar de andere vier. 

 

The Light Between Oceans - 09/11/2016

Een romantisch drama met het celebritykoppel Alicia Vikander & Michael Fassbender. Stiekem zagen wij hem al op het Film Fest Gent. Bekijk hier de review. 

 

Ouija 2: Origin of Evil - 23/11/2016 

Er wordt gefluisterd dat deze prequel op de Oija film uit 2014 de kwaliteit heus naar boven drijft. Een goede zaak voor horror-fans! 

Naar welke film kijk jij het meeste uit in de maand november?

 

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: