4 Releases in oktober om naar uit te kijken - Actueel Cinema

   - 

Het lijkt soms misschien nog zomer, maar ’s avonds zal je waarschijnlijk al gemerkt hebben dat het al snel donker wordt en je een jas nodig hebt. Goh, maak je geen zorgen! De herfst is namelijk het ideale seizoen om filmpjes te ontdekken in de cinema. Plan een avondje met je vrienden, familie of (potentieel) lief en ga binnenkort naar één van deze films kijken. 

 

La Fille Inconnue 05/10/2016

De nieuwe van de gebroers Dardenne, een must-see voor elke Belg.

 

Captain Fantastic12/10/2016

Viggo Mortensen als liefdevolle vader in dit origineel familiedrama. Oh, en je kan nog steeds gratis tickets winnen via deze wedstrijd.

 

Inferno 19/10/2016

Na The Da Vinci Code en Angels & Demons, nu Inferno, een nieuwe Dan Brown verfilming met Tom Hanks in de huid van professor Robert Langdon. Benieuwd!

 

Doctor Strange26/10/2016

Yessss, Cumberbatch is terug en vertolkt de rol van deze nieuwe ‘superheld’. Cumberbitches be ready!

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: