4 Releases in oktober om naar uit te kijken - Actueel Cinema

   - 

Het lijkt soms misschien nog zomer, maar ’s avonds zal je waarschijnlijk al gemerkt hebben dat het al snel donker wordt en je een jas nodig hebt. Goh, maak je geen zorgen! De herfst is namelijk het ideale seizoen om filmpjes te ontdekken in de cinema. Plan een avondje met je vrienden, familie of (potentieel) lief en ga binnenkort naar één van deze films kijken. 

 

La Fille Inconnue 05/10/2016

De nieuwe van de gebroers Dardenne, een must-see voor elke Belg.

 

Captain Fantastic12/10/2016

Viggo Mortensen als liefdevolle vader in dit origineel familiedrama. Oh, en je kan nog steeds gratis tickets winnen via deze wedstrijd.

 

Inferno 19/10/2016

Na The Da Vinci Code en Angels & Demons, nu Inferno, een nieuwe Dan Brown verfilming met Tom Hanks in de huid van professor Robert Langdon. Benieuwd!

 

Doctor Strange26/10/2016

Yessss, Cumberbatch is terug en vertolkt de rol van deze nieuwe ‘superheld’. Cumberbitches be ready!

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Alec Baldwin voelt zich noch schuldig, noch verantwoordelijk - Actueel
Actueel

Alec Baldwin voelt zich noch schuldig, noch verantwoordelijk

Alec Baldwin heeft in een interview met de Amerikaanse nieuwszender ABC gezegd dat hij zich niet schuldig of zelfs verantwoordelijk voelt voor de dood van een cameravrouw op de filmset van "Rust". De acteur beweert dat hij de trekker van de revolver die het fatale schot loste niet overhaalde en dat... Verder lezen...
Film 'Bovary' krijgt vijf nominaties voor filmfestival Milaan - Actueel
Actueel

Film 'Bovary' krijgt vijf nominaties voor filmfestival Milaan

De film 'Bovary' van Jaco Van Dormael is vijf keer genomineerd voor het filmfestival van Milaan. Het gaat om een verfilming van het gelijknamige theaterstuk van Michaël De Cock dat nog steeds door ons land tourt. Maaike Neuville en Koen De Sutter nemen zowel in de film als in de theaterversie de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: