Michelle Rodriguez en de magic mushrooms ! - Actueel Cinema

   - 

Michelle Rodriguez, ontdekt in 2000 dankzij het geweldige « Girlfight » van regisseur Karyn Kusama, heeft zich het imago van de « sterke vrouw » toegeëigend, en zo getuigen ook haar rollen : denk maar aan de Fast & Furious franchise, Resident Evil, Machete of nog Avatar.

Maar dat is enkel op het scherm. Op persoonlijk gebied is de schone, die ook te zien was in Lost, wat verloren sinds het overlijden van Paul Walker (agent O’Conner uit Fast & Furious) in 2013.

Niet wetende hoe ze het allemaal moet verwerken is Michelle Rodriguez vertrokken naar Peru om daar relaas te zoeken in eerder fancy hallucinogene substanties, gezien ze zich gewaagd heeft aan de consumptie van ayahuasca (yagé), een sterk psychedelische middel gebruikt door de sjamanen. Een gedurfde actie, waar ze zonder enige schaamte over spreekt. Een beetje te openlijk volgens sommigen.

Een ervaring die haar misschien het gevoel gaf zich in een game te bevinden, voor dewelke ze ook wel vaker stemwerk doet (denk maar aan Halo, Call of Duty…). Ondanks alles lijkt het er op dat sinds het gebruik van dit « medicijn » ze zich veel beter voelt… des te beter voor haar !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: