Michelle Rodriguez en de magic mushrooms ! - Actueel Cinema

   - 

Michelle Rodriguez, ontdekt in 2000 dankzij het geweldige « Girlfight » van regisseur Karyn Kusama, heeft zich het imago van de « sterke vrouw » toegeëigend, en zo getuigen ook haar rollen : denk maar aan de Fast & Furious franchise, Resident Evil, Machete of nog Avatar.

Maar dat is enkel op het scherm. Op persoonlijk gebied is de schone, die ook te zien was in Lost, wat verloren sinds het overlijden van Paul Walker (agent O’Conner uit Fast & Furious) in 2013.

Niet wetende hoe ze het allemaal moet verwerken is Michelle Rodriguez vertrokken naar Peru om daar relaas te zoeken in eerder fancy hallucinogene substanties, gezien ze zich gewaagd heeft aan de consumptie van ayahuasca (yagé), een sterk psychedelische middel gebruikt door de sjamanen. Een gedurfde actie, waar ze zonder enige schaamte over spreekt. Een beetje te openlijk volgens sommigen.

Een ervaring die haar misschien het gevoel gaf zich in een game te bevinden, voor dewelke ze ook wel vaker stemwerk doet (denk maar aan Halo, Call of Duty…). Ondanks alles lijkt het er op dat sinds het gebruik van dit « medicijn » ze zich veel beter voelt… des te beter voor haar !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Welkom op Docville 2023 ! - Actueel
Actueel

Welkom op Docville 2023 !

De 19de editie van DOCVILLE gaat vandaag van start in 30CC/Schouwburg met Iraq's Invisible Beauty van Sahim Omar Kalifa en Jurgen Buedts! Verder lezen...
Pedro Almodovar neemt revanche op Brokeback Mountain - Actueel
Actueel

Pedro Almodovar neemt revanche op Brokeback Mountain

Het gerucht gaat dat de nieuwe kortfilm van Pedro Almodovar het beroemde filmfestival van Cannes zal openen. De Spaanse regisseur is begonnen aan een queer western met Ethan Hawk en Pedro Pascal in de hoofdrollen. "Strange Way of Life", geïnspireerd op de titel van het liedje van Amalia Rodrigues,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: