Geen prequel 'The Hunger Games' voor Jeniffer Lawrence - Actueel Cinema

   - 

Jeniffer Lawrence, die Katniss Everdeen speelt in de razend populaire filmreeks The Hunger Games, zegt dat het te vroeg is om al aan een prequel te denken. Door het succes van de laatste film, Mockingjay Part 2, dat sinds november in de zalen speelt, gaan steeds meer stemmen op om de franchise een vervolg te geven. Maar dat zal zonder Lawrence zijn, zegt ze zelf.

Jeniffer Lawrence krijgt overal lof voor haar acteerprestatie in The Hunger Games. De film, gebaseerd op de boeken van schrijver Suzanne Collins, doet het zo goed dat heel wat fans hopen op een prequel. Een verhaal dat de voorgeschiedenis van Katniss Everdeen in district 12 vertelt. Een piste die de top van productiemaatschappij Lionsgate nu onderzoekt. Maar dat is dus niet naar de zin van Lawrence, die al liet optekenen dat een prequel zonder haar gemaakt zal worden.

"Het zal zonder mij zijn. Naar mijn mening moeten het lichaam eerst koud zijn." Collins liet ondertussen weten dat ze de cast van The Hunger Games kon smaken. "Ik hoopte op iemand die goed genoeg was om Katniss Everdeen te vertolken. En Jennifer Lawrence heeft met haar emotionele diepte en verlichtende verschijning het verschil gemaakt. Ik zal altijd dankbaar zijn om je voor het verhaal open te stellen", zegt de auteur. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Science-Fiction, Drama, Avontuur  Regie: Francis Lawrence Met: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson,... Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss (Jennifer Lawrence) zich op voor de finale confrontatie met President Snow (Donald Sutherland). Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson), en een... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: