Hugh Jackman en Rooney Mara in nieuwe dramafilm - Actueel Cinema

   - 

Hugh Jackman en Rooney Mara zullen komende herfst beginnen met de opnames van de dramafilm "Collateral Beauty". De Amerikaanse productiehuizen PalmStar Media en Likely Story hebben de rechten op het scenario gekocht, meldt Hollywood Reporter. 

Vorige maand maakte het showbizzblad Variety al bekend dat de 46-jarige Australische acteur samen zou gaan werken met de Amerikaanse actrice, maar toen was er nog geen sprake van een geldschieter voor het filmproject. De regie van de film is in handen van Alfonso Gomez-Rejon, die vooral bekend is van zijn werk voor de televisieseries "Glee" en "American Horror Story".

"Collateral Beauty" vertelt het verhaal van een New Yorkse reclameman die in een depressie belandt na een persoonlijke tragedie. Zijn collega's proberen hem uit zijn depressie te halen op een ongewone manier. Het is niet de eerste keer dat Jackman en Mara samenwerken voor een film. In de fantasyfilm "Pan" vertolkt Jackman de rol van Zwartbaard. Mara neemt de rol van indianenprinses Tijgerlelie op zich. "Pan" zal in de eerste weken van oktober dit jaar in de Belgische zalen verschijnen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Collateral Beauty

Collateral Beauty

Drama  Regie: David Frankel Met: Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet Een reclameman uit New York maakt een tragedie mee waardoor zijn leven uit de hand loopt. Nadat zijn collega's hem op alle mogelijke manieren uit zijn depressie proberen te halen, smeden ze een complex en controversieel plan om hem geestelijk ongeschikt te verklaren zodat ze de controle over het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: