Filmografie Michael Angarano

Biografie

Michael Anthony Angarano (3 december 1987) is een Amerikaans acteur. 
 
Angarano speelt al sinds de jaren '90 als kindster in films. Zo had hij een bijrol in For Richer or Poorer (1997). Hij kreeg in 2001 een terugkerende rol in Will & Grace, waardoor hij bekender werd. Nadat hij in 2002 tegenover Evan Rachel Wood in Little Secrets te zien was, kwam zijn doorbraak in 2005. Hij kreeg toen de hoofdrol in de film Sky High. In hetzelfde jaar was Angarano ook in Dear Wendy, One Last Thing... en Lords of Dogtown te zien. 
 
In 2007 was Angarano te zien in The Final Season, Snow Angels en Man in the Chair. Hij heeft een terugkerende rol in 24. In 2008 maakte hij opnames voor de film Gentlemen Broncos. Michael Angarano had in 2008 een rol in de kung fu film The Forbidden Kingdom. In 2011 was Michael Angarano te zien in Red State. In 2011 had hij ook nog een kleine rol in de film Haywire van Steven Soderbergh.

Filmografie Michael Angarano

Wild Card - Politie, Thriller, Actie
februari 2015

Wild Card

Politie, Thriller, Actie Regie: Simon WestMet: Jason Statham & Michael AngaranoDe gokverslaving van Nick Escalante (Statham) leidt hem naar Las Vegas. Hij gaat er aan de slag als bodyguard om zijn verslaving te ondersteunen. Wanneer op een dag zijn goede vriend brutaal in elkaar geslagen wordt, moet Nick het tegen de maffia opnemen.

Nieuws over Michael Angarano


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: