Filmografie Michael Pas

Biografie

Michael Pas (21 september 1966) is een Vlaamse acteur. Hij acteerde in verschillende Vlaamse televisieseries en films. 
 
Michaels stem is ook te horen in de avonturen van Kuifje, waar hij Kuifjes stem voor zijn rekening neemt. Naast zijn indrukwekkende lijst van acteerprestaties speelde Michael ook in enkele theaterstukken zoals Junglebook, Richard 2, Hamlet en De kersentuin. 
 
Michael heeft samen met Stany Crets en Günther Lesage les gevolgd aan de Studio Herman Teirlinck. In de periode dat Michael daar studeerde gaf de Vlaamse acteur Jan Decleir les aan die school. 
 
Momenteel zet hij zich vooral in als stemmenregisseur voor Nederlandstalige kinderfilms en -series. 
 
Michael en zijn vriendin hebben een zoon, geboren in 2001.

Filmografie Michael Pas

Code 37 - De Film - Thriller
oktober 2011

Code 37 - De Film

Thriller Regie: Jakob VerbruggenMet: Veerle Baetens & Michael PasEen bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin... Verder lezen...
Madagascar 2 - Animatie Film
december 2008

Madagascar 2

Animatie Film Regie: Eric Darnell & Tim McGrathEen giraffe, een leeuw, een nijlpaard en een zebra verlaten het eiland Madagascar en komen terecht in Afrika. Hier ontmoet Alex de leeuw zijn familie, maar al snel komt hij tot de ontdekking dat hij het communiceren verleerd is in de dierentuin van New York.

Nieuws over Michael Pas

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: