Filmografie Édgar Ramírez

Geboortedatum: 25/03/77 (42 jaar)
Jongensnaam: Édgar Filiberto Ramírez Arellano
 Nationaliteit: Venezuela

Biografie

Édgar Ramírez Arellanos (San Cristóbal, 25 maart 1977) is een Venezolaans acteur. Hij werd voor zijn titelrol in Cyrano Fernández uitgeroepen tot beste acteur op zowel het Internationaal filmfestival van Amiens als het Festival de Cine Español de Málaga. Ramírez debuteerde in 1993 op het witte doek in de Mexicaanse horrorkomedie ¡Aquí espaantan!. Hij speelde in 2005 voor het eerst in een (deels) Amerikaanse film, toen hij naast Keira Knightley verscheen als Choco in Domino.

Filmografie Édgar Ramírez

Domino - Actie, Thriller

Domino

Actie, Thriller 
november 2005

Nieuws over Édgar Ramírez

Actrice Sarah Hyland (Modern Family) verloofd - Actueel

Actrice Sarah Hyland ("Modern Family") verloofd

Sarah Hyland, de actrice die u moet kennen van onder meer "Modern Family", zal in het huwelijksbootje stappen met haar vriend Wells Adams. Hyland maakte het nieuws bekend door op Instagram een fotoreportage te plaatsen van het aanzoek van de realityster.
Gossip Girl krijgt spin-off - Actueel

"Gossip Girl" krijgt spin-off

De populaire serie "Gossip Girl" krijgt een 2.0-versie. Op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner, zal volgend jaar een spin-off van de serie te zien zijn, zo schrijven Amerikaanse vakbladen.
Friends meubelcollectie binnenkort te koop - Actueel

Friends" meubelcollectie binnenkort te koop

De razendpopulaire sitcom "Friends" blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De Amerikaanse meubelketen Pottery Barn brengt namelijk een meubelcollectie op de markt, met enkele iconische stukken uit de serie.
Hugh Grant ijvert voor einde sociale media - Actueel

Hugh Grant ijvert voor einde sociale media

Als het van Hugh Grant afhangt, zou sociale media geen lang leven meer beschoren zijn. "Ik zou er gewoon de stekker uittrekken", zei de "Notting Hill"-ster in de "My Favorite Episode" podcast van Variety.
Netflix schrapt omstreden scène uit 13 Reasons Why - Actueel

Netflix schrapt omstreden scène uit "13 Reasons Why"

Netflix heeft twee jaar na de première van de reeks "13 Reasons Why" beslist om een expliciete zelfmoordscène uit de laatste aflevering te schrappen. Dat meldt het streamingplatform via Twitter.