Filmografie Hilde De Baerdemaeker

Geboortedatum: 08/05/78 (43 jaar)
 Nationaliteit: België

Biografie

Hilde De Baerdemaeker (Deinze, 8 mei 1978) is een Vlaamse actrice en pesentatrice die aan het Gentse Conservatorium studeerde. 
 
In het theater speelde ze in Othello met het NTG, met het Publiekstheater De tramlijn die verlangen heet, Bloedbruiloft en Don Quichot en met Theater Froe Froe (figurentheater) speelde ze van 2004 tot 2007 mee in Orfee. 
 
Ze had een rol in de films Alias, De zaak Alzheimer, Team Spirit 2 en Buitenspel. Ze was ook aanwezig in de twee televisiereeksen van Team Spirit en speelde Amanda in Halleluja!. In 2008 was te zien in de vtm-se Lees de volledige biografie erie Wittekerke. Vanaf september 2008 vertolkte ze de rol van Louise De Roover in de telenovela LouisLouise. 
 
In 2005 nam ze deel aan de reality reeks Stanley's Route op VT4. Ze haalde op impressionante wijze de finale maar verloor ze nipt van Guy Swinnen. 
 
Ze is ambassadrice van de Christelijke BlindenMissie (CBM). De blindenproblematiek ligt Hilde na aan het hart omdat haar grootmoeder blind werd door glaucoom en ook haar vader aan de ziekte lijdt. Ze is ook meter van de verenigingen Orka (ouders reumakinderen) en De Elfjes (geïntegreerde kinderkribbe)

Filmografie Hilde De Baerdemaeker

Dossier K - Thriller

Dossier K

Thriller 
december 2009