Filmografie Dave Bautista

Biografie

Dave Batista, geboren als David Michael Bautista Jr. (Arlington, 18 januari 1969), beter bekend als "The Animal" Batista, is een Amerikaans professioneel worstelaar, die bekend was in de World Wrestling Entertainment (WWE). Op 24 mei 2010 was zijn WWE contract afgelopen. 
 
David kwam in contact met worstelen toen hij Tyrone Talarico en Road Warrior Animal (beiden worstelaars) ontmoette op een bodybuildingbeurs en maakte zijn debuut in 1997. Zijn finisher is de Batista Bomb (sitout powerbomb).

Filmografie Dave Bautista

Final Score - Actie
oktober 2018

Final Score

Actie Regie: Scott MannMet: Dave Bautista, Pierce Brosnan, Ray StevensonMichael Knox (Bautista) is een ex-soldaat die al zijn militaire vaardigheden moet gebruiken om de 35.000 toeschouwers op een belangrijk sportevenement te redden, wanneer het stadion plotseling in beslag genomen wordt door een groep zwaarbewapende criminelen die losgeld vragen.
Spectre - Actie, Avontuur
november 2015

Spectre

Actie, Avontuur Regie: Sam MendesMet: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux,...Een cryptische boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem op een missie om een sinistere organisatie te ontmantelen. Terwijl M strijdt tegen politieke krachten om de geheime dienst draaiende te houden, probeert Bond door de lagen van bedrog te komen om de verschrikkelijke waarheid achter... Verder lezen...
Riddick - Actie
september 2013

Riddick

Actie Regie: David TwohyMet: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff,...In het vervolg op Pitch Black en The Chronicles of Riddick bevindt de beruchte Riddick zich op een verschroeide planeet die uitgestorven lijkt te zijn. Al snel moet hij vechten voor zijn leven en het opnemen tegen buitenaardse tegenstanders die dodelijker zijn dan de menselijke tegenstanders die... Verder lezen...
Army of the Dead

Army of the Dead

 Regie: Zack SnyderMet: Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, Ella PurnellHet verhaal speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: