Jean Dujardin in de volgende George Clooney? - Actueel Cinema

 
Naast een absolute hunk, is hij ook een man met humor en een steeds meer aanlokkelijke stijl ('The Artist). Jean Dujardin lijkt klaar te zijn voor de export! Inderdaad, na de grootse Scorsese verleid te hebben (hij speelt aan de zijde van onder andere Leonardo DiCaprio in 'The Wolf of Wall Street'), zou de sympathieke Frenchie wel eens deel kunnen uitmaken van 'The Monument's Men', George Clooney's nieuwe film. Een mooie promotie voor de Franse acteur, maar naast naam en faam zit er ook maatschappelijk engagement aan vast. Clooney is en blijft een acteur en regisseur die openlijk uitkomt voor zijn politieke voorkeuren. Cate Blanchett en Paul Giamatti zullen eveneens van de partij zijn.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
The Artist

The Artist

Dramatische komedie, Romantisch  Regie: Michel Hazanavicius Met: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman Hollywood, 1927: Wanneer filmster van de 'stomme film' George Valintin zich afvraagt of de komst van de geluidsfilm zijn carrière in vergetelheid zal brengen, ontmoet hij Peppy Miller, een jonge danseres die toe is aan iets anders.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: