Jean Dujardin in de volgende George Clooney? - Actueel Cinema

 
Naast een absolute hunk, is hij ook een man met humor en een steeds meer aanlokkelijke stijl ('The Artist). Jean Dujardin lijkt klaar te zijn voor de export! Inderdaad, na de grootse Scorsese verleid te hebben (hij speelt aan de zijde van onder andere Leonardo DiCaprio in 'The Wolf of Wall Street'), zou de sympathieke Frenchie wel eens deel kunnen uitmaken van 'The Monument's Men', George Clooney's nieuwe film. Een mooie promotie voor de Franse acteur, maar naast naam en faam zit er ook maatschappelijk engagement aan vast. Clooney is en blijft een acteur en regisseur die openlijk uitkomt voor zijn politieke voorkeuren. Cate Blanchett en Paul Giamatti zullen eveneens van de partij zijn.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Artist

The Artist

Dramatische komedie, Romantisch  Regie: Michel Hazanavicius Met: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman Hollywood, 1927: Wanneer filmster van de 'stomme film' George Valintin zich afvraagt of de komst van de geluidsfilm zijn carrière in vergetelheid zal brengen, ontmoet hij Peppy Miller, een jonge danseres die toe is aan iets anders.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: