Ontdek de nieuwe trailer en Vlaamse stemmencast van VERSCHRIKKELIJKE IKKE 4 - Actueel Cinema

   - 
Ontdek de nieuwe trailer en Vlaamse stemmencast van VERSCHRIKKELIJKE IKKE 4

Things just got a little more despicable.

Gru, iedereens favoriete superschurk die inmiddels werkt voor de Actieve Vangers van Lastpakken, keert na zeven jaar terug in een nieuwe Despicable Me-film. Met Illuminations Despicable Me 4/Verschrikkelijke Ikke 4 wordt een opwindend en verrassend nieuw tijdperk ingeluid vol Minions-mafheid.

Na het succes van Illuminations Minions: The Rise of Gru / Minions: Hoe Gru superschurk werd de zomerhit van 2022 die wereldwijd bijna 1 miljard opbracht, volgt een nieuw hoofdstuk in de grootste animatiefranchise ooit. Het gezin van Gru (de voor een Oscar® genomineerde Steve Carell), Lucy (de voor een Oscar® genomineerde Kristen Wiig) en hun meisjes —Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) end Agnes (Madison Polan)—heeft er een nieuw lid bij, Gru Jr., die niets liever lijkt te doen dan zijn vader kwellen.

Gru krijgt te maken met een nieuwe vijand, Maxime Le Mal (Emmy-winnaar Will Ferrell) en diens verleidelijke, maar gevaarlijke vriendin Valentina (de voor een Emmy genomineerde Sofia Vergara), waardoor het gezin gedwongen wordt op de vlucht te slaan.

In de film spelen ook nieuwe personages met de stemmen van Joey King (Bullet Train), Emmy-winnaar Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) en Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin keert terug als de iconische stem van de Minions en de voor een Oscar® genomineerde Steve Coogan is weer te horen als Silas Ramsbottom.

VLAAMSE STEMMENCAST
Koen Van Impe is GRU
Tine Embrechts is LUCY
Walter Baele is SILAS RAMSBOTTOM
Bill Barberis is MAXIME LE MAL
Maarten Vancoillie is PERRY PRESCOTT
Dorothée Dauwe is PATSY PRESCOTT
Tiany Kiriloff is VALENTINA
Veronique De Kock is MELORA
Jean-Marie Dedecker is SENSEI O'SULLIVAN

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Despicable Me 4

Despicable Me 4

Avontuur, Animatie Film 
03 juli 2024
Regie: Patrick Delage & Chris Renaud Gru, iedereens favoriete superschurk die inmiddels werkt voor de Actieve Vangers van Lastpakken, keert na zeven jaar terug in een nieuwe Despicable Me-film. Met Illuminations Despicable Me 4/Verschrikkelijke Ikke 4 wordt een opwindend en verrassend nieuw tijdperk ingeluid vol Minions-mafheid. Na... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: