Demi Moore steelt de show met jurk waar 5.000 uur aan gewerkt werd: "Iconisch!" (foto's) - Actueel Cinema

   - 
Demi Moore steelt de show met jurk waar 5.000 uur aan gewerkt werd:

Actrice Demi Moore was dé uitblinker op het Met Gala. Ze droeg een jurk die gemaakt is van – jawel – behangpapier. “Beste outfit van de avond”, klinkt het in de reacties.

Afgelopen maandag vond in New York het jaarlijkse Met Gala plaats, één van de meest prestigieuze modemomenten. Modeliefhebbers werden op hun wenken bediend, maar de outfit van Demi Moore sprong er met kop en schouders bovenuit. De 61-jarige Amerikaanse actrice – die we onder meer kennen van ‘Ghost’, ‘Disclosure’ en ‘G.I. Jane’ – opteerde voor een unieke jurk van ontwerper Harris Reed.

Behangpapier

Met ‘The garden of time’ als thema was het niet onlogisch dat er bloemen prijkten op haar jurk, maar de outfit bestond ook uit een hartvormig ‘panel’ dat gemaakt is van behangpapier. Het mag dan ook niet verbazen dat er heel wat uurtjes werk kropen in het ontwerpen ervan: 5.000 om precies te zijn. 

Perfectie

De reacties zijn dan ook stuk voor stuk lovend. “Je bent gewoonweg een kunstwerk”, “Zo creatief! Je ziet er knap uit!”, “Hoe kan iemand op deze leeftijd zo mooi zijn?!”, “Beste outfit van de avond”, “Echt iconisch!”, en “Je benadert hiermee de perfectie”, wordt er onder meer gereageerd.

© Foto Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: