Vanavond op TV: A Bad Moms Christmas - Actueel Cinema

   - 

Amy, die het geluk gevonden heeft aan de zijde van Jessie, kijkt uit naar een rustige Kerstmis. Die plannen dreigen echter in het water te vallen wanneer ze een berichtje krijgt van haar bemoeizuchtige moeder Ruth, die van plan is om de feestdagen bij haar dochter door te brengen. Ondertussen krijgen ook Kiki en Carla onverwacht bezoek van hun moeders, en die zijn niet meteen van plan om snel weer te vertrekken. Ten einde raad zoeken de drie vriendinnen troost bij elkaar.

Kijk vanavond, nu zaterdag 2 januari, om 20u30 op VTM2 naar "A Bad Moms Christmas"!


 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas

Komedie  Regie: Jon Lucas & Scott Moore Met: Kristen Bell, Mila Kunis, Kathryn Hahn In Bad Moms 2, moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: