Volledige crew aan boord voor vervolg op 'Trainspotting' - Actueel Cinema

   - 

De vier hoofdacteurs van 'Trainspotting' zien een vervolg op de beroemde film uit 1996 allemaal zitten. Dat heeft regisseur Danny Boyle gezegd in een interview met Deadline. Volgens hem is het nu een kwestie van alle acteurs samen op de set te krijgen.

 In 'Trainspotting' zien we Ewan McGregor in de rol van de werkloze Mark Renton, die zijn dagen in Edinburgh voornamelijk slijt door drugs te gebruiken met zijn vrienden. De andere hoofdrollen worden vertolkt door Ewen Bremner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle. Het script is gebaseerd op het gelijknamige boek van Irvine Welsh. Het nieuwe script werd net als het eerste geschreven door John Hodge en is gebaseerd op 'Porno', het vervolg dat Irvine Welsh schreef op 'Trainspotting'.

Volgens regisseur Boyle is het script voor de vervolgfilm 'geweldig'. Hij wil er zijn volgende filmproject van maken, als de schema's van de vier hoofdacteurs het toelaten. Hen samenbrengen zal echter niet evident zijn, aangezien ze heel wat bekender zijn dan in 1996. Zo speelt Miller de rol van Sherlock Holmes in de serie 'Elementary' op CBS en is Carlyle regelmatig te zien in 'Once Upon A Time' van ABC. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: