Volledige crew aan boord voor vervolg op 'Trainspotting' - Actueel Cinema

   - 

De vier hoofdacteurs van 'Trainspotting' zien een vervolg op de beroemde film uit 1996 allemaal zitten. Dat heeft regisseur Danny Boyle gezegd in een interview met Deadline. Volgens hem is het nu een kwestie van alle acteurs samen op de set te krijgen.

 In 'Trainspotting' zien we Ewan McGregor in de rol van de werkloze Mark Renton, die zijn dagen in Edinburgh voornamelijk slijt door drugs te gebruiken met zijn vrienden. De andere hoofdrollen worden vertolkt door Ewen Bremner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle. Het script is gebaseerd op het gelijknamige boek van Irvine Welsh. Het nieuwe script werd net als het eerste geschreven door John Hodge en is gebaseerd op 'Porno', het vervolg dat Irvine Welsh schreef op 'Trainspotting'.

Volgens regisseur Boyle is het script voor de vervolgfilm 'geweldig'. Hij wil er zijn volgende filmproject van maken, als de schema's van de vier hoofdacteurs het toelaten. Hen samenbrengen zal echter niet evident zijn, aangezien ze heel wat bekender zijn dan in 1996. Zo speelt Miller de rol van Sherlock Holmes in de serie 'Elementary' op CBS en is Carlyle regelmatig te zien in 'Once Upon A Time' van ABC. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: