Infos

Engelse titel : The Rain
In de zalen vanaf: 5 april 2018
Speelduur: 45 minuten
Genre: Science-Fiction
Land : DK (2018)

 VOD

Bekijk The Rain via video on demand/streaming.

 Synopsis

Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden.

 3 Seizoenen

Seizoen 3 (2020)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 08/06/2020 Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (8 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7
afleveringen 8

Seizoen 2 (2019)

7 afleveringen  | Uitzendingen : 17/05/2019 Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (7 afleveringen)
Voorkom contact
afleveringen 1 : Voorkom contact
Op de vlucht voor Apollon-soldaten volgt de groep coördinaten die leiden naar een basis. Wetenschappers uit het verzet werken hier aan een vaccin tegen het virus.
De waarheid doet pijn
afleveringen 2 : De waarheid doet pijn
Martin begeleidt Simone op een tocht om de computer van haar vader terug te vinden. In de basis stuit Patrick op een verborgen ruimte vol vreemde apparaten.
Blijf in controle
afleveringen 3 : Blijf in controle
Apollon omsingelt de basis. Simone doet haar uiterste best om een geneesmiddel te vinden. Sarah trekt naar Rasmus door zijn geheim, maar dit dreigt de groep te splijten.
Red jezelf
afleveringen 4 : Red jezelf
Simone, Martin en Fie achtervolgen Rasmus en Sarah, die tijdens de vlucht een hechtere band krijgen. Patrick doet nog een ontdekking. Jean probeert Lea te troosten.
Hou vol
afleveringen 5 : Hou vol
Rasmus wordt gekweld door angstaanjagende visioenen en neemt het lot in eigen handen. De gezondheid van Sarah gaat achteruit. Jean en Lea delen een teder moment.
Hou vol
afleveringen 5 : Hou vol
Rasmus wordt gekweld door angstaanjagende visioenen en neemt het lot in eigen handen. De gezondheid van Sarah gaat achteruit. Jean en Lea delen een teder moment.
Het recht van de sterkste
afleveringen 6 : Het recht van de sterkste
Vlak na hun grimmige ontmoeting haasten Martin en Patrick zich terug naar de basis. Ondertussen zint een intens verdrietige overlevende op wraak.

Seizoen 1 (2018)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 05/04/2018 Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en zus samen met andere jonge overlevenden naar veiligheid en antwoorden. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (9 afleveringen)
Blijf binnen
afleveringen 1 : Blijf binnen
Een dodelijk virus dat zich verspreidt door regenval dwingt broer en zus Rasmus en Simone te schuilen in een onderaardse bunker, zonder hun vader, die wetenschapper is.
Blijf samen
afleveringen 2 : Blijf samen
Na zes jaar isolatie komen Simone en Rasmus andere overlevenden tegen. Om in leven te blijven moet Simone bewijzen aan de groep wat ze waard is.
Vermijd de stad
afleveringen 3 : Vermijd de stad
Simone en de anderen begeven zich op weg naar het hoofdkwartier van Apollon in Zweden, maar hun tocht door Kopenhagen is vol gevaren.
Vertrouw niemand
afleveringen 4 : Vertrouw niemand
Martin en Beatrice worden jaloers. Simone en Rasmus ontmoeten een dokter die een connectie heeft met hun vader. Jean wordt gekweld door een herinnering.
Heb vertrouwen
afleveringen 5 : Heb vertrouwen
De groep verdwaalt in het bos en stuit op een landhuis. De bewoners nodigen hen uit om er de nacht door te brengen en Lea raakt gehecht aan een van de vrouwen.
Houd je vrienden in de buurt
afleveringen 6 : Houd je vrienden in de buurt
Rasmus en Beatrice brengen tijd met zijn tweeën door en krijgen een steeds hechtere band. De anderen ontdekken een nieuwe bunker met daarin een schokkend geheim.
Praat niet met vreemden
afleveringen 7 : Praat niet met vreemden
Een groep bewapende onbekenden probeert informatie los te krijgen van Patrick. Na een akelige ontdekking krijgt Rasmus een serieuze inzinking.
Don't Talk to Strangers
afleveringen 7 : Don't Talk to Strangers
Vertrouw op je instincten
afleveringen 8 : Vertrouw op je instincten
De groep arriveert bij het hoofdkwartier van Apollon, waar Simone schokkende feiten ontdekt over het virus, haar vader en Rasmus.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Loki - Science-Fiction
8

Loki

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 48 aflevering(en)
2021
Regie: Michael WaldronMet: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson,...Loki "God of Mischief" weet de tesseract te bemachtigen, dit leidt tot zijn vrijheid. Hij kan zich eigen nu door verschillende tijdsperioden verplaatsen en beïnvloed daarmee de geschiedenis van de mensheid en enkele zeer belangrijke historische gebeurtenissen. Ook gaat Loki een samenwerking aan met... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: