Infos

Engelse titel : The Last Ship
Geregisseerd door : Hank Steinberg & Steven Kane
In de zalen vanaf: 22 juni 2014
Speelduur: 41 minuten
Genre: Actie
Land : US (2014)

 VOD

Bekijk The Last Ship via video on demand/streaming.

 Synopsis

Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden.

 5 Seizoenen

Seizoen 5 (2018)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 09/09/2018 Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (10 afleveringen)
Casus Belli
afleveringen 1 : Casus Belli
Drie jaar na het overwinnen van de wereldwijde hongersnood, is de Amerikaanse marine klaar om zijn eerste volledig functionele vloot te onthullen sinds de Rode Griep-pandemie, maar een nieuw type dreiging kan de volgende wereldoorlog betekenen.
Fog of War
afleveringen 2 : Fog of War
Teruggegooid naar de militaire technologie uit de Tweede Wereldoorlog moet Nathan James snel nadenken om een ??gevecht te overleven met beperkte wapencapaciteit.
El Puente
afleveringen 3 : El Puente
Met landen die snel bezet zijn, probeert Chandler de diplomatie te grijpen om twee vijandige landen te verenigen zodat ze een gemeenschappelijke vijand kunnen bevechten.
Tropic of Cancer
afleveringen 4 : Tropic of Cancer
Chandler's angstaanjagende visioenen worden werkelijkheid als Nathan James en haar bondgenoten proberen te voorkomen dat de vijand naar het noorden trekt.
Warriors
afleveringen 5 : Warriors
Na maanden van vechten moet de bemanning van Nathan James een gevaarlijke missie beginnen om belangrijke informatie te verzamelen die het lot van de oorlog kan bepalen.
Air Drop
afleveringen 6 : Air Drop
Nathan James moet hulp krijgen van een prominente rebellenleider om een ??verzamelplaats te creëren voordat hij een eigen invasie kan opzetten.
Somos la Sangre
afleveringen 7 : Somos la Sangre
Vastgezet na dagen van vechten, moet het Vulture Team zijn weg vinden naar een geheim vijanden kamp.
Honor
afleveringen 8 : Honor
Chandler moet een plan bedenken om te voorkomen dat alles verloren gaat, terwijl een verwoestende gijzeling zich thuis voordoet.
Courage
afleveringen 9 : Courage
De bemanning bereidt zich voor op hun meest ambitieuze missie tot nu toe.
Commitment
afleveringen 10 : Commitment
Chandler moet zijn angsten onder ogen zien en de confrontatie aangaan met de grootste bedreiging die hij ooit is tegengekomen.

Seizoen 4 (2017)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 20/08/2017 Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (10 afleveringen)
In Medias Res
afleveringen 1 : In Medias Res
Het is ondertussen zestien maanden geleden sinds de laatste coup in Amerika. Nathan James staat nu voor de volgende globale ramp. Waar is Tom Chandler toch?
The Pillars of Hercules
afleveringen 2 : The Pillars of Hercules
Nathan James blijft zoeken naar een item dat de wereld zou kunnen redden ook al is het zijn enige aanwijzing kwijt. Chandler gaat ondertussen op zoek naar wraak.
Bread and Circuses
afleveringen 3 : Bread and Circuses
De crew van Nathan James zoekt naar een waardevol item en dit brengt hen naar een vreemde plek vol geweld. Hier lopen ze een onverwachte bondgenoot tegen het lijf.
Nostos
afleveringen 4 : Nostos
De crew gaat op zoek naar één van hen terwijl de vijanden steeds dichterbij komen. Slattery wordt ondertussen lastiggevallen door visioenen uit zijn verleden.
Allegiance
afleveringen 5 : Allegiance
Nathan James raakt op een zijspoor van zijn missie wanneer ze een nogal verdachte hulpoproep binnenkrijgen van een grote visboot. Nathan besluit erop te reageren.
Tempest
afleveringen 6 : Tempest
Er komt een enorme storm opzetten en Nathan James zal zijn schip in veiligheid moeten brengen. Het is echter niet alleen de naderende storm die voor een gevaarlijke situatie zorgt.
Feast
afleveringen 7 : Feast
De zoektocht zet zich voort middels een missie waarbij informatie bij de vijand gehaald wordt. Het wordt echter een nogal gewelddadige aangelegenheid wanneer een oude vijand terugkeert.
Lazaretto
afleveringen 8 : Lazaretto
Een undercover missie in het land van de doden zorgt ervoor dat er nogal verontrustende feiten onthuld worden over de sinistere plannen van dokter Vellek.
Detect, Deceive, Destroy
afleveringen 9 : Detect, Deceive, Destroy
De crew van Nathan James, nog steeds bezig met hun zoektocht, komt een bedreiging tegen die al hun tactische kennis en strategieën op de proef stelt.
Endgame
afleveringen 10 : Endgame
Chandler confronteert zijn vijand en daarmee ook zijn eigen persoonlijke demonen. Hij komt terecht in een ultieme confrontatie met het lot van de mensheid op het spel.

Seizoen 3 (2016)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 19/06/2016 Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (13 afleveringen)
The Scott Effect
afleveringen 1 : The Scott Effect
CNO Tom Chandler is naar Azië gestuurd om daar een mogelijke mutatie van de Red Flu te onderzoeken.
Rising Sun
afleveringen 2 : Rising Sun
Om een gevaarlijke nieuwe vijand te vinden moet Chandler eerst zien terug te keren naar zijn oude bemanning.
Shanzhai
afleveringen 3 : Shanzhai
Chandler en zijn bemanning leveren een race tegen de klok op zoek naar antwoorden in het Aziatische Dodge City.
Devil May Care
afleveringen 4 : Devil May Care
Chandler gaat de confrontatie aan met de nieuwe vijand. Slattery leert meer over het vermeende virus mutatie.
Minefield
afleveringen 5 : Minefield
Chandler's missie wordt ingewikkeld als zijn positie verslechterd.
Dog Day
afleveringen 6 : Dog Day
Chandler's bereidt het laatste deel van zijn missie voor.
In the Dark
afleveringen 7 : In the Dark
Nathan James moet een overweldigende dreiging ontwijken. Door een onthulling in St. Louis komt President Michener in een verschrikkelijke positie terecht.
Sea Change
afleveringen 8 : Sea Change
Amerika gaat om met de tragedie. Chandler onderzoekt een mogelijke mutatie van het virus.
Paradise
afleveringen 9 : Paradise
Chandler heeft een voorsprong, met deze voorsprong kan hij antwoorden krijgen op bedreigende vragen. Kara gaat in het Witte Huis op onderzoek uit.
Scuttle
afleveringen 10 : Scuttle
Chandler komt voor een moeilijke beslissing te staan wanneer hij een vreemd bevel vanuit het Witte Huis ontvangt.
Legacy
afleveringen 11 : Legacy
Chandler komt oog in oog te staan met zijn machtige vijand. Kara sluit zich bij iemand aan die haar kan helpen met haar missie.
Resistance
afleveringen 12 : Resistance
Chandler keert terug naar Amerika om erachter te komen wat er allemaal werkelijk is gebeurd.
Don't Look Back
afleveringen 13 : Don't Look Back
De strijd om Amerika komt tot een eind. Chandler wordt geconfronteerd met een uitdaging die zijn leven voorgoed zou kunnen veranderen.

Seizoen 2 (2015)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 21/06/2015 Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (13 afleveringen)
Unreal City
afleveringen 1 : Unreal City
Chandler en zijn gehavende team bundelt zijn krachten met een ondergrondse rebellengroep, in de hoop Amy Granderson te verslaan. Rachel blijft proberen de zieken te helpen, ondanks dat ze nog steeds een gevangene is. Sidney en de crew probeert controle over het schip terug te krijgen.
Fight the Ship
afleveringen 2 : Fight the Ship
De bemanning van de Nathan James moet er alles aan doen om de gewonde Dr. Tophet te redden en de controle zien terug te krijgen over het schip.
It's Not a Rumor
afleveringen 3 : It's Not a Rumor
De Nathan James keert terug naar Norfolk. Chandler stuurt zijn bemanning er op uit om hun eigen familie en vrienden terug te vinden.
Solace
afleveringen 4 : Solace
De bemanning van de Nathan James komt er achter dat het ziekenschip USNS Solace naar zee werd gestuurd om te wachten op het geneesmiddel van Dr. Scott. Kapitein Chandler ziet de mogelijkheid om zijn vloot uit te breiden. Ondertussen zoekt Rachel naar een beter lab om het geneesmiddel te repliceren. Wanneer het ziekenschip niet reageert op radiocommunicatie besluit Chandler aan boord te gaan met een team. Daar komen ze oog in oog te staan met een onverwachte vijand.
Achilles
afleveringen 5 : Achilles
Chandler en zijn bemanning nemen het op tegen onderzeeër, onder leiding van Britse officieren, met nucleaire wapens.
Long Day's Journey
afleveringen 6 : Long Day's Journey
Chandler volgt zijn nieuwe vijand naar Florida. Ondertussen ontdekt Rachel een nieuwe formule, die haar mentor, Dr. Hunter, ontwikkelt heeft.
Alone and Unafraid
afleveringen 7 : Alone and Unafraid
Slattery heeft moeite met het ontwijken van de onderzeeër. Ondertussen infiltreren Chandler en zijn mannen een gebouw waar de vijand zich bevindt.
Safe Zone
afleveringen 8 : Safe Zone
Rachel schakelt de hulp in van Niels, haar vijand, om verder te werken aan de nieuwe formule. Chandler houdt zich ondertussen bezig met de gehersenspoelde Michener.
Uneasy Lies the Head
afleveringen 9 : Uneasy Lies the Head
Terwijl Dr. Scott op het randje staat van een doorbraak, gaan Chandler en zijn bemanning aan land om de benodigdheden voor haar lab te verzamelen.
Friendly Fire
afleveringen 10 : Friendly Fire
Rachel werkt aan een verbeterde versie van het geneesmiddel, terwijl Alisha een bericht op een gevonden telefoon ontrafelt.
Valkyrie
afleveringen 11 : Valkyrie
Een bericht wordt verspreid die de marine in een kwaad daglicht zet. Chandler doet er alles aan om het bericht te onderscheppen en het vertrouwen van het Amerikaanse volk terug te winnen.
Cry Havoc
afleveringen 12 : Cry Havoc
De Nathan James zit gevangen tussen de onderzeeër en blokkades die zijn opgezet door de groep die immuun is voor het virus.
A More Perfect Union
afleveringen 13 : A More Perfect Union
Terwijl een kleine groep mensen die immuun zijn voor de ziekte zich blijven verzetten, roept Chandler overlevenden op om zich te verzamelen bij de havens zodat het geneesmiddel kan worden toegediend.

Seizoen 1 (2014)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 22/06/2014 Wanneer een wereldwijde pandemie 80% van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Phase Six
afleveringen 1 : Phase Six
Kapitein Tom Chandler en het personeel van de USS Nathan James zijn op weg naar de Zuidpool, met twee virologen, Dr. Rachel Scott and Dr. Quincy Tophet. Deze proberen uiteindelijk een stam van het virus te vinden dat het overgrote deel van de mensheid heeft gedood terwijl zij op zee waren. De bemanning realiseert zich dat de beste plek om een serum te vinden wel eens op zee zou kunnen liggen.
Welcome to Gitmo
afleveringen 2 : Welcome to Gitmo
Chandler en zijn bemanning vaart naar Guantanamo Bay om proviand en brandstof in te slaan. Daar aangekomen worden ze aangevallen door ontsnapte gevangenen.
Dead Reckoning
afleveringen 3 : Dead Reckoning
Het schip wordt geconfronteerd met een nieuwe vijand, die Rachel en haar onderzoek in handen wil krijgen. Chandler weigert en wordt gedwongen zijn strategie aan te passen. Het blijkt dat hun nieuwe vijand zelf ook bezig is om een remedie tegen het virus te vinden.
We'll Get There
afleveringen 4 : We'll Get There
Doordat het voortstuwingssysteem van het schip door een catastrofe wordt uitgeschakeld, wordt Dr. Scott's onderzoek bedreigd. De bemanning komt zonder drinkwater te zitten en dit trekt een wissel op het improvisatievermogen van Chandler.
El Toro
afleveringen 5 : El Toro
Rachel komt dicht bij een doorbraak in haar onderzoek en daarom gaat zij met Chandler en een team de jungle in om proefdieren voor haar onderzoek te vinden. Ze komen een drugsbaas tegen die koste wat het kost zijn koninkrijk in stand wil houden.
Lockdown
afleveringen 6 : Lockdown
Na de terugkeer uit de jungle, breekt paniek uit onder de bemanning wanneer één van hen de symptomen van het virus vertoont. Men verliest het geloof in Rachel's onderzoek en Chandler moet nu zijn team bij elkaar zien te houden, anders is de hele missie verloren.
SOS
afleveringen 7 : SOS
Na een noodoproep uit de buurt van Jamaica te hebben ontvangen doen Chandler en een klein team een reddingspoging. Het draait uit op een verrassingsaanval, waardoor het team alleen op zee achterblijft. Ze moeten zo snel mogelijk hun kapitein terugvinden, voordat hun vijand hen het eerst vindt.
Two Sailors Walk Into a Bar...
afleveringen 8 : Two Sailors Walk Into a Bar...
Slattery moet in afwezigheid van Chandler het bevel op zich nemen. Verscheurd tussen het doel van de missie en zijn vermiste kapitein moet hij een manier vinden om de laatste terug te vinden en tegelijk het prototype van het vaccin veilig te stellen.
Trials
afleveringen 9 : Trials
Rachel en Chandler vragen om zes vrijwilligers on het vaccin te testen, terwijl dat op een verschrikking kan uitdraaien als virus en vaccin een strijd op leven en dood uitvechten in hun lichaam. Thuis doen Chandler's vrouw en vader alles wat ze kunnen om hun gezin in leven te houden.
No Place Like Home
afleveringen 10 : No Place Like Home
Chandler en zijn bemanning komen thuis, waar een vroegere machthebber uit Washington zich een krijgsheer van het lijf probeert te houden die haar hoop op herstel van orde en recht tegen tracht te houden. Chandler gaat op zoek naar zijn familie en komt er achter dat zijn wereld intussen op een verschrikkelijke wijze is veranderd.

 Casting

Eric Dane

CO CDR Tom Chandler
Adam Baldwin

XO Mike Slattery
Charles Parnell

CMC Jeter
Travis Van Winkle

Lt. Danny Green
Christina Elmore

Lt. Alisha Granderson
Jocko Sims

LT. Carlton Burk
Jodie Turner-Smith

Sgt. Azima Kandie

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: