Deze series en seizoenen zullen nog in 2020 verschijnen

Gelukkig verschijnen er in november en december nog enkele series en seizoenen waar we vol spanning en ongeduld naar uit kunnen kijken.
Deze series en seizoenen zullen nog in 2020 verschijnen

2020. Wat een jaar. En opnieuw sluiten cinemazalen de deuren en worden releases van langverwachtte films verder uitgesteld. 

Gelukkig verschijnen er in november en december nog enkele series en seizoenen waar we vol spanning en ongeduld naar uit kunnen kijken.

Wij lijsten ze nog even voor je op. Om de moed erin te houden!

The Crown - Drama
2

The Crown

Drama | 6 seizoen(en)  | 66 aflevering(en)
2016
Regie: Peter MorganMet: James Hillier, Matt Smith, Vanessa Kirby, Claire Foy,...Op 15 november verschijnt seizoen 4 op Netflix. Dit drama onthult de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven.
Marvel's 616 - Actie
3

Marvel's 616

Actie | 1 seizoen(en)  | 8 aflevering(en)
2020
Op 20 november verschijnt Marvel's 616 op Disney+. De serie verkent Marvel's rijke erfenis van pioniersfiguren, scheppers en vertellers. Elke documentaire, geleid door een unieke filmmaker, toont de kruispunten van verhalen, popcultuur en fandom binnen het Marvel Universum. Afleveringen in deze anthologiereeks gaan over onderwerpen als Marvel's wereldomspannende kunstenaars, de baanbrekende vrouwen van Marvel Comics, het ontdekken van de "vergeten" personages van Marvel, en nog veel meer.
Industry - Drama
5

Industry

Drama | 3 seizoen(en)  | 23 aflevering(en)
2020
Regie: Mickey Down & Konrad KayMet: Charlotte Callaghan, Charlotte Callaghan,...Op 11 november verschijnt Industry op Streamz. In de moordende wereld van de internationale financiën concurreert een groep jonge afgestudeerden voor een beperkt aantal vaste posities bij een top-investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen snel als ze zich onderdompelen in een bedrijfscultuur die evenzeer wordt bepaald door seks, drugs en ego als door deals en dividenden.
Inside Pixar - Documentaire
6

Inside Pixar

Documentaire | 4 seizoen(en)  | 39 aflevering(en)
2020
Met: W. Kamau Bell, W. Kamau Bell, Cristela AlonzoOp 13 november verschijnt Inside Pixar op Disney+. Deze documentaire serie van persoonlijke en filmische verhalen die een kijkje geven in de mensen, het kunstenaarschap en de cultuur van Pixar Animation Studios.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: