Nieuwe series om deze zomer naar uit te kijken

Heb je het gevoel dat je het hele aanbod van je favoriete streamingservice ondertussen uitgekeken hebt? Wel, je bent niet alleen!
Nieuwe series om deze zomer naar uit te kijken

Heb je het gevoel dat je het hele aanbod van je favoriete streamingservice ondertussen uitgekeken hebt? Wel, je bent niet alleen! 

Wij kijken vol spanning en ongeduld uit naar de release van nieuwe series én seizoenen deze zomer. En volledig terecht, want het belooft de moeite te worden. Bekijk hier ons overzicht van series en seizoenen waar wij het meest naar uitkijken deze zomer.

Nurses - Drama
1

Nurses

Drama | 2 seizoen(en)  | 27 aflevering(en)
2020
Met: Tiera Skovbye, Tiera Skovbye, Natasha Calis,...Vanaf 10 juli kan je het eerste seizoen kijken op Telenet Play. - Volg vijf jonge verpleegsters die aan de frontlinie van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto werken en hun leven wijden aan het helpen van anderen, terwijl ze worstelen om zichzelf te helpen.
Rocco Schiavone - Drama
2

Rocco Schiavone

Drama | 5 seizoen(en)  | 78 aflevering(en)
2016
Regie: Antonio ManziniMet: Marco Giallini, Marco Giallini, Francesco Acquaroli,...Vanaf 31 juli kan je seizoen 3 kijken op Lumière series! - De wiet smorende, vuilgebekte Rocco Schiavone is een ongewone adjunct-commissaris van de staatspolitie. Om disciplinaire redenen wordt hij overgeplaatst naar het Alpendorpje Aosta, ver van zijn geliefde Rome. De verfijnde maar chagrijnige Romein haat de bergen, de kou en de provinciale lokale bevolking even hard als zijn superieuren met hun kleingeestige regeltjes. Maar misdaden oplossen is zijn grote passie.
Room 104 - Suspense
3

Room 104

Suspense | 4 seizoen(en)  | 56 aflevering(en)
2017
Regie: Jay Duplass & Mark DuplassMet: Sameerah Luqmaan-Harris, Melonie Diaz, Clark Duke,...Vanaf 26 juli kan je seizoen 3 kijken op Telenet Play! - Room 104 speelt zich af in één kamer in een gemiddeld Amerikaans hotel. Het vertelt het verhaal over de verschillende gasten die deze kamer bezoeken. Er spelen zich soms alledaagse samenkomsten af, maar soms zijn de nachten ook bovennatuurlijk of bijzonder griezelig. De kamer wordt bezocht door occulte priesters, Mix Martial Arts vechters, opstandige jongeren en lang-verloren vrienden. De verhalen spelen zich af in het heden, verleden en in de toekomst. Is het de kamer die deze vreemde figuren aantrekt?
Hanna - Actie
5

Hanna

Actie | 3 seizoen(en)  | 28 aflevering(en)
2019
Regie: David FarrMet: Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Joel Kinnaman,...Vanaf 3 juli kan je de eerste twee seizoenen kijken op Amazon Prime Video. - Hanna volgt de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeide in het bos en door haar vader, een oud CIA-agent, is opgeleid tot de perfecte huurmoordenaar. Hanna wordt al snel nieuwsgierig naar alles buiten haar geïsoleerde wereld. Ze slaat op de vlucht voor een CIA-agente en probeert er op allerlei manieren achter te komen wie ze daadwerkelijk is. Gebaseerd op de gelijknamige film uit 2011.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: