5 superheldenseries die je moet gezien hebben

Krijg jij ook maar niet genoeg van superheldenfilms met flitsende actiescènes en superspannende plots? En ben je op zoek naar meer?
5 superheldenseries die je moet gezien hebben

Krijg jij ook maar niet genoeg van superheldenfilms met flitsende actiescènes en superspannende plots? En ben je op zoek naar meer?

Blijf hier dan zeker even hangen en bekijk ons overzicht met de allerbeste superheldenseries die je moet gezien hebben!

Watchmen - Thriller
1

Watchmen

Thriller | 1 seizoen(en)  | 18 aflevering(en)
2019
Regie: Damon LindelofMet: Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr.,...Onder het motto “kwaliteit boven kwantiteit” plaatsen we Watchmen, een exclusieve superhelden miniserie van slechts 9 episodes op nummer 1. Iedere aflevering is met opperste precisie en oog voor detail uitgewerkt. Watchmen werd op zeer korte tijd een superheldenklassieker die nog zeer lang zal meegaan. Momenteel kan je de HBO serie bekijken op Telenet Play.
The Boys - Science-Fiction
2

The Boys

Science-Fiction | 2 seizoen(en)  | 23 aflevering(en)
2019
Regie: Evan GoldbergMet: Karl Urban, Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty,...Eerder op zoek naar een zeer unieke invalshoek? Ga dan voor The Boys. De serie zet een wereld neer waarin niet-superhelden de kracht in zichzelf vinden om terug te vechten tegen de corrupte, hoewel wereldwijd geliefde, superhelden. The Boys is momenteel te bekijken op Amazon Prime.
Arrow - Actie
3

Arrow

Actie | 8 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2012
Regie: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew KreisbergMet: Rick Gonzalez, Katie Cassidy, Stephen Amell,...Ga je liever voor een serie die je gedurende langere tijd kan bingewatchen? Dan is Arrow dé superheldenserie die jij nodig hebt. Met ondertussen reeds 170 afleveringen op het palmares ben je met de avonturen van de legendarische DC held Green Arrow een tijdje zoet. Arrow kan je bekijken op Netflix!
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: