5 feel good series over vriendschap zoals Friends

Het is 25 jaar geleden dat Phoebe, Joey, Chandler, Ross, Monica en Rachel voor het eerst op ons televisiescherm verschenen. De komst van Friends heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van televisieseries. Fascinerende personages, een knappe dosis humor..... vanaf het eerste seizoen was de serie een ongekend succes. Cinenews selecteerde 5 series in hetzelfde genre.
5 feel good series over vriendschap zoals Friends


Het is 25 jaar geleden dat Phoebe, Joey, Chandler, Ross, Monica en Rachel voor het eerst op ons televisiescherm verschenen. De komst van Friends heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van televisieseries. Fascinerende personages, een knappe dosis humor..... vanaf het eerste seizoen was de serie een ongekend succes.


Cinenews selecteerde 5 series in hetzelfde genre.
 

The Big Bang Theory - Komedie
2

The Big Bang Theory

Komedie | 12 seizoen(en)  | 311 aflevering(en)
2007
Regie: Chuck Lorre & Bill PradyMet: Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Jim Parsons,...Leonard en Sheldon kunnen je alles vertellen wat je maar wil weten over kwantumfysica. Maar ze zouden niet in staat zijn om iets uit te leggen over het "echte" leven, het dagelijks leven of menselijke relaties... Maar alles verandert met de komst van de mooie Penny, hun buurvrouw. Penny wordt hun lerares over "het leven"!
New Girl - Komedie
3

New Girl

Komedie | 7 seizoen(en)  | 150 aflevering(en)
2011
Regie: Elizabeth MeriwetherMet: Zooey Deschanel, Max Greenfield, Lamorne Morris,...Jess Day, een naïeve en vreemde jonge vrouw, is ongelukkig in de liefde sinds haar vriendje haar bedrogen heeft en daarna verliet. Ze gaat samenwonen in een gedeeld appartement met drie licht gehandicapte jongens. Zullen ze haar weer kunnen doen lachen?
That '70s Show - Komedie
4

That '70s Show

Komedie | 8 seizoen(en)  | 223 aflevering(en)
1998
Regie: Mark Brazill, Terry Turner, Bonnie TurnerMet: Laura Prepon, Mila Kunis, Danny Masterson,...Eind jaren zeventig was Donna Pinciotti de buurvrouw en vriendin van Eric Forman; Michael Kelso, de knappe, lichtelijk domme, knappe man; Steven Hyde, de opstandige; Jackie Burkhart en Fez, de buitenlander van onbepaalde duur, vestigen zich in de kelder van het huis van de Formans, onder het welwillende oog van de moeder Kitty, een "licht" alcoholische verpleegster, en de geïrriteerde vader, Red Forman, een Koreaanse oorlogsveteraan.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: