The Walking Dead, seizoen 4 : onthullingen over de terugkeer van Carol - Actueel Series

   - 

Ze was de laatste maanden zeer cool geworden in The Walking Dead, maar Carol is uiteindelijk toch doorgeslaan en verbannen door Rick, enkele weken voor de aanval op de gevangenis. Daarop is ze al even van het scherm verdwenen, maar zal binnenkort terugkeren, in het vervolg van seizoen 4 van The Walking Dead :

“Ze gaat vroeg of laat terug opduiken, maar ik kan daar nog niet veel over zeggen...” zegt Scott Gimple, de scenarist van The Walking Dead, zonder al te veel te onthullen. “Er is ook wat tijd over gegaan, tussen het ogenblik waar we Merle (Michael Rooker) zagen op het dak in Atlanta en het moment waar hij teruggekomen is in het verhaal. Het is dus niet onmogelijk dat de terugkeer van Carol ook wat tijd neemt... Maar ik kan u nu al zeggen dat ze terug zal zijn in het vervolg, dat is zeker.”

>>> The Walking Dead, seizoen 4 : "De gevangenis ligt achter ons, we komen er niet op terug."

Dit gezegd zijnde, de opnamefoto’s toonden al dat het weerzien tussen Tyreese en de verbande. Dus het zou wel eens kunnen zijn dat Carol snel terugkeert bij haar oude vrienden. Seizoen 4 van The Walking Dead gaat verder in februari, op de Amerikaanse zender AMC, met 8 nieuwe afleveringen.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: