Walking Dead, seizoen 4: "De gevangenis ligt achter ons, we komen er niet op terug." - Actueel Series

   - 

Sinds het begin van seizoen 2 hebben de helden van Walking Dead onderdak gevonden in de bekende gevangenis die ze zorgvuldig hadden schoongemaakt en die hen al maandenlang beschermde tegen de zombies. Maar nu heeft de gouverneur roet in het eten gestrooid, en de overlevenden moeten de gevangenis achterlaten en weer de baan op…

"De gevangenis ligt achter ons, er zal niets meer gebeuren. We komen er niet op terug,”  garandeert de bedenker van Walking Dead, Robert Kirkman. "Onze personages zijn nu aan zichzelf overgeleverd, ze zijn de gevangenis kwijt, ze zijn hun huis kwijt, de plek waar ze hun leven opbouwden. Ze bevinden zich in het ongewisse… Het is al lang geleden dat deze mensen zich onderweg bevonden, in de openlucht. Sinds dat tijdperk zijn ze hard veranderd….”

>>> Walking Dead : "De fans hebben een hekel aan de gouverneur. Ik heb mijn werk dus goed gedaan."

"En ik kan u zeggen dat de gebeurtenissen van de volgende afleveringen hen nog meer zullen veranderen. Dat zal de serie cooler maken, gevaarlijker, en spannender…” Seizoen 4 van Walking Dead komt terug in februari 2014 op de Amerikaanse zender AMC, met het tweede deel en 8 nieuwe afleveringen.  

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: