Mentalist, seizoen 6: "Het einde van Red John is geen probleem voor de serie" - Actueel Series

   - 

Je zou kunnen denken dat de bezorgdheid bij het team van de serie The Mentalist groot is. Want het zesde seizoen scoort niet echt goed in de Verenigde Staten, terwijl bovendien de rode draad rond “Red John” werd afgerond. De serie probeert nu om een nieuwe start te nemen, die volgens Robin Tunney, alias Teresa Lisbon, erg coherent is:

"Ik denk niet dat mensen naar de serie keken omdat ze wilden weten wie Red John is,” legt de actrice van The Mentalist uit.  "Ze kijken naar de serie omdat ze graag zien hoe Patrick Jane misdaden oplost op zijn eigen, typische manier en met zijn unieke kwaliteiten.”

>>> The Mentalist: nieuwe onthullingen over wat er Lisbon te wachten staat in het vervolg van seizoen 6

"Trouwens, wanneer de serie op zijn best is, wordt hierrond een zekere humor ontwikkeld. Het is geen gore reeks die het moet hebben van gewelddadige misdrijven. De misdaden zijn weldoordacht en vreemd. En dat maakt het verschil”. Indien het publiek deze mening deelt, zou de nieuwe richting die de serie uitgaat de vernieuwing ervan kunnen garanderen. Ondertussen gaat seizoen 6 van The Mentalist nu zondag 5 januari 2014 verder op de Amerikaanse zender CBS met de aflevering "White Lines".

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: