The Mentalist : Nieuwe onhullingen over wat er Lisbon te wachten staat in het vervolg van seizoen 6 - Actueel Series

   - 

Het einde van het eerste deel van het zesde seizoen van The Mentalist is bijna gelijk een seizoenfinale. In januari wordt er verdergegaan met een nieuwe verhaallijn. Jane en Lisbon gaan opnieuw samenwerken, deze keer voor de FBI. Maar dat is nog niet alles, gezien hun sentimentele leven veel meer verkend zal worden. Opgepast!! Spoilers!!

De knappe brunette zal zo recht hebben op een nieuwe boyfriend ! “Zo kan ze zich volledig ontplooien – ook al is dat reeds het geval met Jane – ze moet andere relaties vinden, andere perspectieven verkennen, andere personen die van haar houden. Dat is belangrijk voor haar.”, aldus Bruno Heller, de executive producer van The Mentalist. “Op een bepaalde manier moet ze meer afstand van Jane nemen, om zichzelf ze kunnen vinden...”

>>> The Mentalist : welke verrassingen heeft het tweede deel van seizoen 6 voor ons in petto?

Dat nieuwe vriendje zullen we ontdekken in aflevering 15 of 16. De acteur die hem zal vertolken is nog niet gekend. Wat zegt dat over de relatie van Jane en Lisbon? Bruno Heller verzekert ons dat ze nog lang niet gedaan hebben met hun relaties, en aflevering 12, “Golden Hammer” (voorizen voor de 12de januari), zal ons ook een nieuw facet van hun relatie tonen.

In afwachting gaat het zesde seizoen van The Mentalist verder op zondag 5 januari 2014, op de Amerikaanse zender CBS, met aflevering 11, “White Lines”. De trailer is voorlopig nog niet beschikbaar.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: