Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel Cinema

   - 

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks. 

'The Simpsons' laat wel vaker beroemde gaststerren opdraven om stemmen van eenmalige personages in te spreken. Ook het komende seizoen zal barsten van de bekende namen. Zo zullen we onder meer John Legend, Jason Momoa ('Aquaman', 'Game of Thrones') en Bob Odenkirk ('Breaking Bad', 'Better Call Saul') te horen krijgen.

Producer James L. Brooks kondigde afgelopen vrijdag via Twitter aan dat ook de 45-jarige Britse Oscarwinnares Olivia Colman in het komende seizoen de revue passeert. Colman was onder meer te zien in de succesvolle tv-series 'Broadchurch' en 'The Crown'. Met haar bekroning als beste actrice op de Oscars, voor haar hoofdol als Queen Anne in 'The Favourite', wist ze dit jaar ook in de filmwereld naam te maken. Dat succes wordt nu bekroond met een gastrol in de langlopende animatiereeks rond de iconische gele personages Bart, Homer, Marge, Lisa en Maggie Simpson. Volgens Brooks speelt Colman de rol van een "femme fatal[e] die elke man die ze ooit ontmoet weet aan te trekken, maar erg hard valt voor Homer Simpson", zo luidt de aankondiging. Verdere details over haar verschijning zijn nog niet vrijgegeven. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

Breaking Bad - Drama
1

Breaking Bad

Drama | 5 seizoen(en)  | 104 aflevering(en)
2008
Regie: Vince GilliganMet: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris,...Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

The Favourite

The Favourite

Biografie, Historische film  Regie: Yorgos Lanthimos Met: Emma Stone, Rachel Weisz, Joe Alwyn Engeland, begin achttiende eeuw. Centraal staat de relatie tussen koningin Anne en haar vertrouwelinge, adviseur en geliefde Sarah Churchill, de hertogin van Marlborough. Hun levens veranderen voorgoed door de aankomst van Sarahs jongere nicht Abigail. Al snel veranderen de dynamieken tussen de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: