Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel Cinema

    
Actueel
Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons'

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks. 

'The Simpsons' laat wel vaker beroemde gaststerren opdraven om stemmen van eenmalige personages in te spreken. Ook het komende seizoen zal barsten van de bekende namen. Zo zullen we onder meer John Legend, Jason Momoa ('Aquaman', 'Game of Thrones') en Bob Odenkirk ('Breaking Bad', 'Better Call Saul') te horen krijgen.

Producer James L. Brooks kondigde afgelopen vrijdag via Twitter aan dat ook de 45-jarige Britse Oscarwinnares Olivia Colman in het komende seizoen de revue passeert. Colman was onder meer te zien in de succesvolle tv-series 'Broadchurch' en 'The Crown'. Met haar bekroning als beste actrice op de Oscars, voor haar hoofdol als Queen Anne in 'The Favourite', wist ze dit jaar ook in de filmwereld naam te maken. Dat succes wordt nu bekroond met een gastrol in de langlopende animatiereeks rond de iconische gele personages Bart, Homer, Marge, Lisa en Maggie Simpson. Volgens Brooks speelt Colman de rol van een "femme fatal[e] die elke man die ze ooit ontmoet weet aan te trekken, maar erg hard valt voor Homer Simpson", zo luidt de aankondiging. Verdere details over haar verschijning zijn nog niet vrijgegeven. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Disney+ gaat ook 'cultuurwaarschuwing' geven - Actueel

Disney+ gaat ook 'cultuurwaarschuwing' geven

Streamingdienst Disney+ komt niet alleen met een waarschuwing voor roken, maar gaat ook waarschuwingen geven bij programma's waarin personages of verhaallijnen voorkomen die tegenwoordig als beledigende stereotypen worden beschouwd. Dat meldt een woordvoerder vandaag.
Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven - Actueel

Emilia Clarke getuigt openhartig over (gebrek aan) liefdesleven

De Britse actrice Emilia Clarke is al een tijdje vrijgezel, maar ze hunkert naar de liefde. Die vindt ze maar niet, en volgens haar maakt haar bekendheid het er niet makkelijker op. Dat vertelde ze in een openhartig interview dat TV Familie citeert.
Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak? - Actueel

Dan toch een 'Friends'-reünie in de maak?

Gaat de grote wens van 'Friends'-fans in vervulling? De zes hoofdrolspelers van 'Friends' en de bedenkers van de iconische hitserie zouden in gesprek zijn met HBO Max om een reüniespecial te maken. Wat het project juist inhoudt is nog niet bekend maar het zou niet gaan om nieuwe afleveringen.
'Game of Thrones'-actrice wil dolgraag eerste vrouwelijke James Bond worden - Actueel

'Game of Thrones'-actrice wil dolgraag eerste vrouwelijke James Bond worden

Volgend jaar komt de nieuwe 'James Bond'-film uit. Daarin zal Daniel Craig opnieuw de hoofdrol voor zijn rekening nemen, maar de kans bestaat dat een vrouw het daarna van hem overneemt. In dat geval kunnen de makers alvast rekenen op een wel heel populaire actrice.
5 films over autoracen - Actueel

5 films over autoracen

Deze week verschijnt het langverwachte "Le Mans 66" in de Belgische cinemazalen. Matt Damon speelt legende Carroll Shelby die wordt ingeschakeld door de Amerikaanse fabrikant Ford om een auto te maken die de Ferrari kan verslaan in de legendarische race van de 24 uur van Le Mans. De grote... Verder lezen...
De beste Vlaamse series op Netflix - Actueel

De beste Vlaamse series op Netflix

Eerder deze maand werd aangekondigd dat Sky een internationale remake van Beau Séjour zal maken. En ook Netflix voegt alsmaar meer Vlaamse series toe aan het aanbod.