Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons' - Actueel Cinema

    
Actueel
Oscarwinnares Olivia Colman krijg gastrolletje in 'The Simpsons'

De Britse actrice Olivia Colman zal te horen zijn in het volgende seizoen van de iconische animatiereeks 'The Simpsons'. Ze gaat de stem inspreken vaan een "femme fatale" die "Homer probeert te verleiden", zo schrijft het Britse entertainmentmagazine NME op aanhalen van producer James L. Brooks. 

'The Simpsons' laat wel vaker beroemde gaststerren opdraven om stemmen van eenmalige personages in te spreken. Ook het komende seizoen zal barsten van de bekende namen. Zo zullen we onder meer John Legend, Jason Momoa ('Aquaman', 'Game of Thrones') en Bob Odenkirk ('Breaking Bad', 'Better Call Saul') te horen krijgen.

Producer James L. Brooks kondigde afgelopen vrijdag via Twitter aan dat ook de 45-jarige Britse Oscarwinnares Olivia Colman in het komende seizoen de revue passeert. Colman was onder meer te zien in de succesvolle tv-series 'Broadchurch' en 'The Crown'. Met haar bekroning als beste actrice op de Oscars, voor haar hoofdol als Queen Anne in 'The Favourite', wist ze dit jaar ook in de filmwereld naam te maken. Dat succes wordt nu bekroond met een gastrol in de langlopende animatiereeks rond de iconische gele personages Bart, Homer, Marge, Lisa en Maggie Simpson. Volgens Brooks speelt Colman de rol van een "femme fatal[e] die elke man die ze ooit ontmoet weet aan te trekken, maar erg hard valt voor Homer Simpson", zo luidt de aankondiging. Verdere details over haar verschijning zijn nog niet vrijgegeven. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Vergeet even de coronacrisis met deze 10 feel good-films - Actueel

Vergeet even de coronacrisis met deze 10 feel good-films

Soms willen we toch allemaal wel een paar uurtjes ontsnappen uit de realiteit van vandaag. En daar helpen wij bij Cinenews jullie maar al te graag een handje mee. Vergeet even de hele coronacrisis met deze 10 feel good-films!
Vanavond op TV: The Beach house - Actueel

Vanavond op TV: The Beach house

Kijk vanavond, nu maandag 17 augustus, om 20u35 op VITAYA naar "The Beach house"!
Duitse actrice Ruth Gassmann, bekend van voorlichtingsfilms 'Helga', overleden - Actueel

Duitse actrice Ruth Gassmann, bekend van voorlichtingsfilms 'Helga', overleden

De actrice Ruth Gassmann die in de jaren zestig bekendheid verwierf als de hoofdrolspeelster in de Duitse voorlichtingsfilms 'Helga', is overleden. Ze stierf vrijdag in München op 85-jarige leeftijd na een korte ernstige ziekte. Dat heeft haar zoon aan het nieuwsagentschap dpa gemeld.
Vanavond op TV: Hancock - Actueel

Vanavond op TV: Hancock

Kijk vanavond, nu zondag 9 augustus, om 20u30 op Q2 naar "Hancock"!
Vanavond op TV: Legally Blonde - Actueel

Vanavond op TV: Legally Blonde

Kijk vanavond, nu zaterdag 8 augustus, om 20u25 op VIJF naar "Legally Blonde"!
Stemacteur van 'The Simpsons' kritisch over nieuwe castingrichtlijnen - Actueel

Stemacteur van 'The Simpsons' kritisch over nieuwe castingrichtlijnen

Harry Shearer, stemacteur voor de animatieserie 'The Simpsons', trekt van leer tegen de groeiende opvatting als zou het ongepast zijn om de stemmen van gekleurde personages te laten inspreken door witte acteurs. Hij kant zich zo tegen de beslissing van de makers om niet langer witte acteurs te... Verder lezen...